Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Βουκεφάλας Πέλλας 67-50 (pics & vids)

Δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή λόγω της κακής του άμυνας ο ΠΑΟΚ αλλά στο τέλος πήρε εύκολα το ματς απέναντι στον Βουκεφάλα.


Για άλλο ένα ματς ο Δικέφαλος δεν ξεκίνησε καλά και με κακή αμυντική συμπεριφορά επέτρεψε στην ομάδα της Πέλλας να παραμένει κοντά στο σκορ σε όλο το 1ο ημίχρονο, ενώ υπήρχαν και στιγμές που προσπέρασε και στο σκορ.
Στο 3ο δεκάλεπτο εκεί που παραδοσιακά βελτιώνεται ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο σοβαρή άμυνα με τον Δελόγλου να προσφέρει σημαντικές βοήθειες με τα 5 κλεψίματα του που έφεραν και εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμούς. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό με το ματς να έχει κριθεί με τη διαφορά να βρίσκεται σε διψήφιο αριθμό. 
Tο μόνο που έμεινε ήταν η προκλητική συμπεριφορά ενός παίκτη του Βουκεφάλα ο οποίος στο τέλος του ματς "απειλούσε" για το παιχνίδι στο 2ο γύρο στην έδρα τους, ενώ  ένταση εκδηλώθηκε και στις κερκίδες του γηπέδου. Με την 3η νίκη έκλεισε τη χρονιά η ομάδα αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει το κάτι παραπάνω, επόμενο παιχνίδι και πρώτο του 2ου γύρου πάλι στην Αριδαία με τον Φίλιππο Ν.Πέλλας(04/01).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (17-13) 2o (33-29) 3o (49-39) 4o (67-50)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 4, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 11, ΑΒΡΑΑΜ 2, ΣΕΡΑΦΕΙΜ 6, ΔΕΛΟΓΛΟΥ 7, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 35, ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 2

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΦΛΩΡΟΣ Κ. 6 , ΓΚΑΝΤΣΙΔΗΣ 5, ΤΣΑΦΑΣ 4, ΦΛΩΡΟΣ Δ. 6, ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ 6, ΑΡΧΟΝΤΑΣ 19, ΚΟΛΟΒΟΣ 4
Δείτε εικόνες από το παιχνίδι:








Δείτε τα βίντεο του αγώνα:





        
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

3 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *