Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΟΚ Γουμένισσας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 75-62

Κακή εμφάνιση στη Γουμένισσα και 3η ήττα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα

Τραγική αμυντικά η ομάδα από την Αριδαία απο το 1ο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο ματς,καθώς αν εξαιρέσεις το 3-4 στην αρχή δεν ξαναπέρασε ποτέ μπροστά στο σκορ.Μερικά λάθος σφυρίγματα και η κακή αμυντική λειτουργία του του Δικέφαλου τον έφερε ακομά και 20 πόντους πίσω στο 3ο δεκάλεπτο.

Όποτε προσπάθησε να γυρίσει στο ματς τα ατομικά λάθη σε άμυνα και επίθεση τον κρατούσαν πίσω.Λίγα πράγματα έμειναν απο το παιχνίδι,οι 4 τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ,η κακή άμυνα και η 'μοναξιά' του Τριανταφύλλου στην επίθεση.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :1o (17-11) 2o (38-24) 3o (60-42) 4o (75-62)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΠΕΙΟΣ 2 ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 2, ΣΕΡΑΦΕΙΜ 6 , ΔΕΛΟΓΛΟΥ 5, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 43(4), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 2, ΒΑΡΔΑΡΗΣ 2



ialmopia.gr







https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *