Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σε αργία ο Γιάννης Σόντρας για τέσσερις μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ" , έχει αποσταλεί στον Δήμο Έδεσσας έγγραφό, από την Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης

, το οποίο θέτει σε αργία τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης, Γιάννη Σόντρα για τέσσερις μήνες για πειθαρχικό που αναφέρετε είσαι βάρος του κατά την διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος.

Ο κ. Σόντρας, εφόσον κοινοποιηθεί από την Δημοτική αρχή το έγγραφο και γίνει η εφαρμογή της απόφασης, δεν θα συμμετέχει στα Δημοτικά συμβούλια μέχρι να λήξει η ποινή του.Στο δημοτικό Συμβούλιο η θέση του δεν μπορεί να αναπληρωθεί αν δεν δηλώσει παραίτηση. Φυσικά έχει το δικαίωμα να προσφύγη στο συμβούλιο επικρατείας εντός 30 ημερών απο της κοινοποίησης της απόφασης σ αυτόν. Αναμένουμε εξελίξεις επι της υπόθεσης .
 
 
 
πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *