Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Αιγινιακός 77-72

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες ο ΦΟ Αριδαίας εναντίον του Αιγινιακού στο ΔΑΚ Αριδαίας στη 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, σε ένα παιχνίδι με τεράστια σημασία για την τελική τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ.


Ο ΦΟΑ που αγωνίστηκε πλήρης (παρουσία και Τζανή που αυτή την εποχή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να χτίσει γρήγορα μια διαφορά από τους φιλοξενούμενους, όμως με τη λήξη του δεκαλέπτου ο Αιγινιακός επανήλθε γρήγορα μειώνοντας στον πόντο (18-17).

Στη συνέχεια ο ΦΟΑ πάτησε γκάζι και ανέβασε ξανά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 38-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνα τους και με αρκετά εύστοχα σουτ απο τα 6.75 επέστρεψαν στο ματς κάνοντας ντέρμπι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Παρ'όλα αυτά ο ΦΟΑ έδειξε ψυχραιμία την κρίσιμη στιγμή και κατάφερε να φτάσει δίκαια σε μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Για τους νικητές πολύ καλοί ήταν οι Υφαντίδης, Τοπαλίδης και Μακρόπουλος ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κατσιάνος.

Δύσκολο έργο είχαν οι διαιτητές Μελανίδης και Αρβανίτης σε ένα παιχνίδι με πολλές δύσκολες φάσεις, ωστόσο κατάφεραν να το διαχειριστούν ως το τέλος.


Την επόμενη αγωνιστική ο ΦΟΑ δεν αγωνίζεται, αφού το Λιτόχωρο δε συμμετέχει στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι κατοχυρώνεται στην ομάδα της Αριδαίας.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(18-17), B(38-29), Γ(57-56), Δ(77-72)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βασίλογλου): Ταρασίδης, Τζανής, Τοπαλίδης 19, Χαραλαμπίδης 4, Μπεγλόπουλος 10(1), Παπαβραάμ, Αβραμίδης 4, Μίσκος, Μακρόπουλος 17(1), Υφαντίδης 23(1).


ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Ποτζανιώτης): Κατσιάνος 22(3), Βουλτσίδης, Τερζής 13(2), Στάμος 11(1), Τσικούρας, Κοπαξίδης 6, Μωυσίδης 11(3), Σούρας 9.


https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts



πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *