Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Συνδυασμός Χρήστου Μπίνου: «Μια υποψηφιότητα για Νίκη»

Με ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί ο δημοτικός συνδυασμός του Χρήστου Μπίνου στο Facebook, στέλνει μήνυμα με σκωπτικό ύφος στον
Πέτρο Ζέρζη να μην επιχειρήσει σύσταση αντάρτικου σχήματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, απέναντι στο επίσημο(;) σχήμα της Νέας Δημοκρατίας. Βέβαια τίθεται εύλογα το ερώτημα ποιο θα είναι αυτό το επίσημο δημοτικό σχήμα της κεντροδεξιάς και με ποιόν επικεφαλής. Όπως διαμηνύεται και στο τέλος της ανάρτησης, σύντομα μέσα στις γιορτές θα έχουμε εξελίξεις. Ακολουθεί η ανάρτηση από τον λογαριασμό του συνδυασμού του Χρήστου Μπίνου: 

«Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Η εικόνα της Αλμωπίας μας σήμερα δυστυχώς είναι πολύ κατώτερη των αναγκών των πολιτών της και κυρίως των νέων μας. Πολλά μπορούσαν να έχουν γίνει και σίγουρα δεν έγιναν ούτε τα μισά. Οι νέοι μας φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση και γιαυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά η σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. 

Ο δήμος έχει και δύναμη και δυνατότητες. Δυστυχώς όμως οι δυνατότητες της παρούσας διοίκησης φάνηκαν ελάχιστες μπροστά στις τεράστιες ανάγκες και απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Μια προοπτική υπάρχει η οποία μπορεί να δώσει μια κάποια ελπίδα στην μικρή τοπική μας κοινωνία. Η ενότητα του κεντροδεξιού χώρου. 

Τα στελέχη υπάρχουν, η γνώση υπάρχει, οι εμπειρίες μεγάλες. Ο τόπος πλήρωσε πολλές φορές τα τελευταία 12 χρόνια την διάσπαση, την διαίρεση. Ο κόσμος έχει πλέον βαρεθεί. Οι ανάγκες είναι τέτοιες που δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της διαίρεσης. Ο "συνήθης ύποπτος" της διαίρεσης της παράταξης πρέπει να λάβει το μήνυμα της βάσης. 

Όχι σε άλλα αντάρτικα, όχι διαίρεση της παράταξης. Ο κόσμος θα τιμωρήσει εκείνους που θα βάλουν και πάλι τον εαυτό τους πάνω από την ενότητα του χώρου. Μια υποψηφιότητα για Νίκη.
Όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς, Ναι στην ενότητα!

Στελέχη του συνδυασμού μας θα συναντηθούν μέσα στις γιορτές προκειμένου να εκτιμήσουν τις σημερινές συνθήκες, με στόχο την Νίκη και την Δημοτική Αλλαγή.»



ialmopia.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *