Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις και ο κούκος στη συγκέντρωση της ΧΑ στη Θεσσαλονίκη -Πιο προκλητικοί από ποτέ οι Χρυσαυγίτες βουλευτές

Μικρή ήταν τελικά η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσολονίκη παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που είχε κάνει το κόμμα, μια εκδήλωση που χαρκακτηρίστηκε από τις ύβρεις και τις χυδαιότητες που εξαπέλυσαν εναντίον του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, του δημάρχου της πόλης αλλά και κατά δημοσιογράφων οι Χρυσαυγίτες βουλευτές.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε «εθνικό καραγκιόζη» τον Αντώνη Σαμαρά» και προέβλεψε ότι η εξουσία τους σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταρρεύσει. Παραληρηματική ήταν για άλλη μια φορά η ομιλία της κόρης του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης Ουρανίας Μιχαλολιάκου η οποία έκανε λόγο για χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία όπως είπε επιχειρεί να τους παρουσιάσει ως το «απόλυτο κακό». Σε υψηλούς τόνους και η ομιλία του Αρτήμη Ματθαιόπουλου που εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Οι Χρυσαυγίτες στο χώρο της συγκέντρωσης είχαν αναρτήσει και ένα πανό με τις φωτογραφίες των δύο δολοφονημένων παιδιών έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, συνεχίζοντας την προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της δολοφονίας των δύο νέων.

Την ίδια ώρα αντιφασίστες έκαναν δύο συγκεντρώσεις, στο Λευκό Πύργο και στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη συνέχεια ενώθηκαν και με πορεία κατευθύνθηκαν προς το δικαστικό μέγαρο, αλλά αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν και γύρισαν στην Καμάρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του χαρακτήρισε «ανεπιθύμητους» στη Θεσσαλονίκη τα μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής.Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στον Λευκό Πύργο, όμως ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης απαγόρευσε οποιαδήποτε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και για να μη διαταραχθεί η κοινωνικοοικονομική ζωή. Μετά από αυτό η Χρυσή Αυγή άλλαξε τον τόπο συγκέντρωσης, έξω από τα δικαστήρια, καταγγέλλοντας την απαγόρευση.





Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *