Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συναντήσεις για τις υποδομές της περιοχής

Δύο σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γρηγόρη Δούνη και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Αβραάμ Γούναρη.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά.

Επίσης, επειδή τα έξι χρόνια που απομένουν για την ενοικίαση του «Ξενία» είναι ελάχιστος χρόνος για σοβαρούς επενδυτές ζήτησε την επιμήκυνση του χρόνου, προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα προσέγγισης επενδυτών που θέλουν να επενδύσουν στο «Ξενία» και την πόλη της Έδεσσας.
 
 
πηγη:edessanews
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *