Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο ΣΟΚ: Απελπισμένος πατέρας τράβηξε μαχαίρι μπροστά στην κάμερα στην εκπομπή του Παπαδάκη (vid)

Πρωτοφανές περιστατικό σε απευθείας σύνδεση. Πατέρας που παραλίγο να χάσει το παιδί του σε πυρκαγιά και είδε το σπίτι του αποκαΐδια, τράβηξε μαχαίρι μπροστά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.



Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της οικογένειας από την Θεσσαλονίκη που το σπίτι τους έγινε στάχτη, επιτέθηκε με μαχαίρι (!) σε παρευρισκόμενο μπροστά στην κάμερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, το πρωί της Πέμπτης.

Την ώρα που η δημοσιογράφος της εκπομπής συζητούσε στον «αέρα» με τον πατέρα της οικογένειας, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά σε έναν παρευρισκόμενο.

Η ρεπόρτερ φώναζε να καλέσουν την Αστυνομία και ταυτόχρονα προσπαθούσε να κατευνάσει τον έξαλλο άνδρα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος με το που αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, άρχισε να φωνάζει στο κοντρόλ και να λέει:

«Παιδιά να φύγει η εικόνα, να φύγει! Σας παρακαλώ πολύ από το κοντρόλ!».

Παρακολουθήστε το βίντεο της επίθεσης: 





Το σπίτι της οικογένειας έγινε παρανάλωμα του πυρός από κεριά που χρησιμοποιούσαν, λόγω του ό,τι η ΔΕΗ είχε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος επειδή είχαν απλήρωτους λογαριασμούς.

Από την πυρκαγιά κινδύνευσαν να καούν ζωντανές η γιαγιά μαζί με το εγγονάκι της, ενώ το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Τα μέλη της οικογένειας, ζούσαν με αναμμένα κεριά για δύο χρόνια, και παραλίγο να είχαν την ίδια τραγική κατάληξη, όπως συνέβη με την 13χρονη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης με το μαγκάλι.


πηγη:sportfm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *