Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 η Νεανική Ενοριακή Σύναξη Αρχοντικού Πέλλης έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου Εκδήλωση - Εορτή εξ αφορμής της εορτής της Επιφανείας του Θεανθρώπου στη Γη.

Οι μικροί μας φίλοι μέσα από διηγήσεις και ποιήματα, τοπικά ήθη και έθιμα θα προβάλλουν το νόημα της μεγάλης Δεσποτικής πανηγύρεως. Οι κυρίες της ενορίας μέσα από νηστίσιμες συνταγές θα γυρίσουν το ρολόι του χρόνου πίσω στην εορταστική, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των χωριών του Καβακλί.

Την βιωματική προσέγγιση του μεγάλου γεγονότος της θείας ενανθρώπησης θα επιχειρήσει γνωστή ποιήτρια των Γιαννιτσών μέσα από ποιήματα της προσωπικής της συλλογής.

Στην συνέχεια θα γίνει η κλήρωση του ποδηλάτου, το οποίο δώρησε ενορίτης , προκειμένου να στηρίξει τις πολύπλευρες δράσεις της ενορίας.
 
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να στηρίξουν την πρωτοβουλία των ολιγάριθμων κατοίκων του χωριού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *