Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Οι κορυφαίες ατάκες του 2013

Αναμένοντας το σφύριγμα της λήξης για το 2013, σκαλίσαμε το μνημονικό μας και το ίντερνετ και θυμηθήκαμε κορυφαίες ατάκες που είπαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες και μας έκαναν να γελάσουμε.
Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο που έχουν τη φήμη ότι μπορούν με τις δηλώσεις τους να μας κάνουν να γελάμε, εμείς χωθήκαμε βαθιά μέσα στους λαβυρίνθους του μυαλού μας αλλά και του ίντερνετ για να βρούμε υλικό, το οποίο μας προσέφερε χαρά κατά τη διαρκεία του 2013.


Ένα από τα πρόσωπα που φημίζεται για τις ατάκες του είναι ο προπονητής της Τσέλσι Ζοσε Μουρίνιο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει το σχόλιό του για τις επιδόσεις του Κέβιν Πρίνς Μπόατενγκ, όταν διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής του στο Λονδίνο:

«Θέλουμε ποδοσφαιριστές και όχι μοντέλα. Την τελευταία χρονιά έχει αλλάξει περισσότερα κουρέματα από τα γκολ που έχει πετύχει».

Δεν έχει και σε πολύ μεγάλη υπόληψη τους ποδοσφαιριστές της Νέας Ζηλανδίας, όχι πως έχει κι άδικο, ο παλιός Μεξικανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντες

«Νικήσαμε μια ομάδα, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παρέα φίλων που δεν μπορούσαν να παίξουν ράγκμπι στη Νέα Ζηλανδία, κι έτσι δεν είχαν άλλοι επιλογή από το να παίξουν ποδόσφαιρο».

Να μην σου τύχει να πας στο Μπλακμπερν, αν ακούσεις με τι «θέρμη» αναφέρεται στην συγκεκριμένη πόλη ο Ζιβέ:

«Ευτυχώς, έχω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αν με είχαν παρατήσει στη Μπλακμπερν, θα είχα ήδη κρεμαστεί».

Με τα γούστα και την προσωπική ζωή του Λόταρ Ματέους ασχολήθηκε ο Ούλι Χένες, όταν ο πρώτος μίλησε για τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν Μονάχου

«Τον τελευταίο καιρό ο Λόταρ ήταν πολύ απασχολημένος τους τελευταίους μήνες να κυνηγάει γυναίκες. Τώρα ασχολείται με παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Δεν ξέρω μήπως ξαφνικά άλλαξε γούστα».

Σάλος ξέσπασε με της δηλώσεις που έκανε ο Ζεπ Μπλάτερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη σύγκριση που έκανε για το που ξοδεύει τα λεφτά του ο Πορτογάλος σε σχέση με το Λέο Μέσι:

«Ο ένας ξοδεύει πολύ περισσότερα από τον άλλον στα κομμωτήρια».

Επίσης ένας άνθρωπος που αφήνει πάντα άφωνο το κοινό με κατά καιρούς δηλώσεις του είναι ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πέρυσι, πριν τα ματς της Μπαγερν Μονάχου με τη Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τον εαυτό του και είχε έναν πολύ αστείο διάλογο μέσω δηλώσεων με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «Βαυαρών» Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε:

«Στοιχηματίζω τον κ..ο μου ότι η Μπαγερν θα ζητήσει βοήθεια από τον Πεπ εναντίον της Μπαρτσα», είπε ο τεχνικός της Μπορούσια, για να έρθει η πληρωμένη απάντηση του Ρουμενίγκε «Ο κ..ος του Κλόπ θα καταλήξει στο μουσείο μας».

Φυσικά από όλο αυτό το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Για την ακρίβεια έμεινε τελευταίος γιατί υπάρχουν τρεις ατάκες του, οι οποίες αξίζουν αναφοράς. Είναι γνωστό ότι ο Σουηδός σούπερ στάρ δεν έχει να πει καλή κουβέντα για κανέναν, εκτός βέβαια από τον εαυτό του.

Το «θάψιμο» που έκανε για το γούστο στις μουσικές επιλογές του πρώην συμπαίκτη του και πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν πέρασε απαρατήρητο και μας έμεινε σίγουρα αξέχαστο:

«Κοιτάζαμε την playlist του Ντέιβιντ στα αποδυτήρια και ήταν γεμάτη από Justin Bieber, Jonas Brother και Selena Gomez. Είναι πολύ καλό να ξέρεις ότι ακόμα και ο Μπέκαμ δεν έχει καλό γούστο στα πάντα».

Ατάκες Ιμπραϊμοβιτς μέρος δεύτερο. Αυτή η κουβέντα του Σουηδού μας έμεινε γιατί είπε καλή κουβέντα για κάποιον. Όχι δεν ήταν για άλλον, ήταν φυσικά για τον εαυτό του:

«Ποιος θα προκριθεί μεταξύ Πορτογαλίας και Σουηδίας; Μόνο ο Θεός ξέρει. Βέβαια δεν είναι δύσκολο να τον ρωτήσετε γιατί μιλάτε μαζί Του τώρα».

Τρίτος Ζλάταν και «φαρμακερός». Ο επιθετικός προσδιορισμός δεν είναι καθόλου τυχαίος αφού ο Ιμπραϊμοβιτς έσταξε «φαρμάκι» μιλώντας για το γυναικείο ποδόσφαιρο:

«Με όλο το σεβασμό προς όλα όσα έχουν κάνει οι κυρίες και έχουν κάνει πάρα πολλά, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε το αντρικό με το γυναικείο ποδόσφαιρό. Παρατήστε το δεν είναι καν αστείο».

ΠΗΓΗ: sportfm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *