Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο Τατσόπουλος προσχωρεί στους 58

Ο Τατσόπουλος προσχωρεί στους 58 Πολύ κοντά στην Πρωτοβουλία των 58 είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μετά το ...διαζύγιό του με τον ΣΥΡΙΖΑ και παρόλο που ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Νίκος Βούτσης δήλωσε ότι αυτό δεν είναι μόνιμο, ο βουλευτής άρχισε να συζητεί με διάφορα πολιτικά σχήματα, ανάμεσά τους και η Πρωτοβουλία των 58.

Είχε δε και επαφές με ορισμένα στελέχη της Πρωτοβουλίας για την Κεντροαριστερά στα οποία δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το εγχείρημα χωρίς να αποκλείει ακόμη και την ένταξή του στους 58. Ομοίως και οι 58 αναζητούν προσωπικότητες όπως αυτή του Τατσόπουλου για να συμπαραταχθούν μαζί τους.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα μιλήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και στην εκδήλωση που διοργανώνει το Progressive Forum με αντικείμενο την σύγκλιση του προοδευτικού χώρου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: "ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ" ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!


Πηγή: newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *