Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Προετοιμασίες για το 8ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 8o Καρατζοβίτικο Καρναβάλι…

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας προσκαλούν τον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της Αλμωπίας να συμμετάσχουν στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 8.30μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα την οργάνωση των εκδηλώσεων του 8ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι είναι σημαντικό κομμάτι της τοπικής μας παράδοσης και αφορά όλους τους δημότες της Αλμωπίας ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος. 

Η εθελοντική προσφορά και η συμμετοχή των δημοτών μας κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση αυτού του θεσμού, που δεν πρέπει να σβήσει από την Αλμωπία. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Γραφεία της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας στο τηλέφωνο 2384350284 και το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2384350212.







Από το Δήμο Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *