Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Δείτε ποιοι θα παίρνουν φέτος το ΕΚΑΣ

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι με αναπηρία άνω του 80% θα συνεχίσουν να λαμβάνουν το ΕΚΑΣ από φέτος, ακόμη κι αν είναι κάτω των 65 ετών.

Την εξαίρεση της συγκεκριμένης κατηγορίας (όχι όμως και όλων των ατόμων με αναπηρία, όπως ζητούσε το ΠΑΣΟΚ) από το μνημονιακό νόμο που καταργεί, από την 1/1/2014, την καταβολή του ΕΚΑΣ σε όσους είναι κάτω των 65 ετών αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου και ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Υπολογίζεται ότι περίπου 60.000 συνταξιούχοι ηλικίας κάτω των 65 ετών χάνουν το ΕΚΑΣ που ελάμβαναν έως τα τέλη του 2013 και ήταν, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματός τους, από 57,50 ευρώ έως 230 ευρώ τον μήνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *