Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Επιχείρηση της αστυνομίας για τον Χριστόδουλο Ξηρό

«Συναγερμός» έχει σημάνει από το βράδυ της Δευτέρας στην αστυνομία καθώς ο Χριστόδουλος Ξηρός, καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, δεν εμφανίστηκε όπως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρει άδεια από την 1η Ιανουαρίου και έπρεπε να δίνει καθημερινά το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας.

Ωστόσο, χθες μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε εμφανιστεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα, παραβιάζοντας τους όρους της εννιαήμερης άδειας που έλαβε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έχει περιθώριο να επιστρέψει στη φυλακή μέχρι αύριο, Τετάρτη.

Τα ξημερώματα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε από τις φυλακές Κορυδαλλού η μεταφορά του Σάββα Ξηρού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Η κατάσταση της υγείας του Σ. Ξηρού έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και είχε υποβάλει αίτημα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

πηγη:newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *