Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι Χριστόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες» στον Κορυδαλλό - Aγνωστο το ποιοι έδωσαν την άδεια και ξημερώθηκε σε άλλη πτέρυγα

Ολονύκτιο γλέντι με τους «Πυρήνες» στην Α' Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να είχε κάνει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο 56χρονος «Μανώλης» της 17Ν φέρεται να είχε λάβει άδεια -άγνωστο από ποιους- για να μετακινηθεί από την Ε' Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείτο για να «γλεντήσει» σε άλλη πτέρυγα την αλλαγή του χρόνου με κρατούμενους μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος κατηγορούμενος επέστρεψε στο κελί του σχεδόν το ξημέρωμα της άλλης ημέρας...

Οι πληροφορίες αυτές φέρεται να δίνουν μία νέα διάσταση στην εξαφάνιση του 56χρονου κρατούμενου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας δεν έδωσε το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας παραβιάζοντας τους όρους της έβδομης άδειας που του είχε δοθεί.

Το «πάρτι» με τους «Πυρήνες» στις φυλακές λίγες ώρες πριν από τη λήψη άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού και λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του εξετάζεται από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αν σχετίζεται με το σχέδιο της μεγάλης φυγής του.

Aπό την άλλη πλευρά δικαστικές πηγές μιλούσαν για «αδιανόητες καταστάσεις στις φυλακές Κορυδαλλού με δύο πτέρυγες, την Α' και την Ε', να μένουν ανοικτές για εκείνους που συμμετέχουν στα... πάρτι και επέστρεψαν στα κελιά τους τις πρωινές ώρες».



Πηγη: Το Βημα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *