Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γεννιέται ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας (Σαν σήμερα 11/2)

1964: Μία σημαδιακή ημέρα για τους απανταχού εθισμένους «φίλους» της Coca-Cola στην χώρα μας καθώς το Γενικό Χημείο του Κράτους εγκρίνει επίσημα την κυκλοφορία της στην Ελλάδα.

1966: Μπροστά σε 40.000 θεατές η ΑΕΚ νικά για το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο μπάσκετ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Καλλιμάρμαρο.

Γεννήσεις

1776: Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας.

1847: Thomas Edison, Αμερικανός επιχειρηματίας και εφευρέτης με 1.093 πατέντες στο ενεργητικό του ανάμεσά τους βρίσκεται ο ηλεκτρικός λαμπτήρας, το γραμμόφωνο και ο τηλέγραφος.



 
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 11/2
 
1989: Το «Straight Up» της Paula Abdul ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.


Αθλητισμός 11/2
 
11/2/2001 Ο παίκτης του ΟΦΗ Αριάν Μπεκιάι σκοράρει στο 95ο λεπτό του αγώνα ΟΦΗ - Πανηλειακός (2-2) και γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που σημειώνει τέρμα με κεφαλιά

11/2/2000 Ο γενικός γραμματέας της σκοπιανής ομοσπονδίας Metondi Venovski βρίσκει ακαριαίο θάνατο και οι 19χρονες αθλήτριες Maya Grouyoska (60μ) και Daniela Couleska (1500μ) τραυματίζονται σοβαρά σε δυστύχημα κοντά στη Στυλίδα, στον δρόμο για τους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου που θα γίνουν στην Αθήνα

11/2/1993 Η Ρωσίδα σπρίντερ Irina Privalova κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου στα 60μ με 6.92 στη Μαδρίτη


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *