Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 11/2 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως μαζεμένοι και πιθανόν πολύ απογοητευμένοι από ένα πρόσωπο με το οποίο κάνατε κολλητή παρέα. Ο λόγος είναι ότι ενώ εσείς τα δίνετε όλα σας δίνει τα λιγότερα και αυτό σας ενοχλεί. Τελικά αν δεν αποδεχτείτε το φίλος σας, την οικογένεια ή το περιβάλλον σας όπως είναι, πάντα θα έχετε ευαισθησίες.
Ερωτικά: Αναπροσαρμόζετε μια κατάσταση και ο λόγος είναι ότι δεν είστε και τόσο δυνατοί προς το παρόν να πάρετε αποφάσεις χωρισμού μέσα σε μια σχέση η οποία δεν κινείται με τον δικό σας τρόπο ή δεν είναι ισότιμη. Αν έχετε μπλέξει με ένα άτομο που είναι μπερδεμένο και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, παρά μόνο να το πιέζετε, καλύτερα θα ήταν να είστε περισσότερο δυνατοί και να δείτε μελλοντικά τι θα συμβεί, για να ξεπλέξετε μια ώρα αρχύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Συμβαίνουν ευκαιρίες και μπορεί να πάρετε έστω με το σταγονόμετρο κάποια χρήματα στην προκειμένη φάση. Δεν πειράζει, θα έχετε μπροστά σας και άλλες να πάρετε αυτά που σας αξίζουν. Οικογενειακά έξοδα θα σας στριμώξουν αλλά είναι εύκολο να πληρωθεί τουλάχιστον ένα μέρος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια καλή αντιμετώπιση από τα άτομα που σας περιστοιχίζουν και μάλιστα παίρνετε και μια βοήθεια η οποία σας σηκώνει την διάθεση και σας κάνει να πιστεύετε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει. Να το πιστεύετε γιατί τα θαύματα είναι μεγάλα όταν είστε προς μια κατεύθυνση με πίστη και όραμα.
Ερωτικά: Παίρνετε καλά και πολλά συναισθήματα. Είναι κάτι σαν δώρο από το δικό σας πρόσωπο για να σας δείξει με τον τρόπο του την ευγνωμοσύνη του. Η περιπέτεια με έναν Τοξότη ή Υδροχόο σας δημιουργεί μια ηλεκτρική σπίθα αλλά δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε. Καλύτερα να βρείτε ένα τρόπο για να μπορείτε και εσείς να σταθείτε ισότιμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί αν περιμένετε νέα από ένα σπίτι ή ένα ακίνητο θα δείτε ότι θα έχετε μια καλή είδηση η οποία θα σας κάνει να νιώσετε ελπίδα για το μέλλον. Κάτι πάει να γίνει αρκεί εσείς να μην μείνετε αδρανείς. Η απόφαση ενός νομικού θέματος θα σας δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θέλετε να γίνετε κατά κάποιο τρόπο προσεκτικοί με οτιδήποτε είναι δικό σας και το κατέχετε. Το θέμα ενός πτυχίου το οποίο σας απασχολεί θα δείτε ότι θα έχει αποτελέσματα αρκεί να προσπαθήσετε και να δώσετε σημασία ακόμα και σε αυτά που τα θεωρείτε τυπικά. Σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε και να φάτε πολλά γλυκά ή ψωμί.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως κάπως έχουν γλυκάνει μαζί σας γιατί βλέπουν από εσάς μια συμπεριφορά πιο γειωμένη και πρακτική. Αντί για λόγια κάνετε και πράξεις. Η βοήθεια ενός φίλου Καρκίνου να γνωρίσετε ένα πρόσωπο καινούργιο θα είναι πολύτιμη.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι κάτι πάει να γίνει αλλά ίσως να μην έχετε την υποδομή να το κρατήσετε γιατί δεν έχετε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Για αυτό όσο μπορείτε να επέμβετε σε θέματα που θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζουν και μην αφήνεστε στην τύχη. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε οτιδήποτε θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε συναισθηματική επάρκεια η οποία σας βοηθάει να περιορίσετε τις λάθος διαδρομές και εκτιμήσεις. Για αυτό επενδύστε σωστά για να δείτε κάποια άμεσα αποτελέσματα. Η οικογένεια είναι βοηθός σε ό, τι κάνετε.
Ερωτικά: Είστε τρυφεροί και προστατευτικοί για αυτό μπορεί να ενδιαφερθείτε πιο ουσιαστικά και για τον εαυτό σας, θέλοντας να τον προφυλάξετε από μια λάθος σχέση αλλά και τον/την σύντροφο όπου θα έχετε γνώση κάποιων πραγμάτων από ένστικτο. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή αρκετές φορές κάνετε κάποια βήματα τα οποία έχουν πρωτοβουλίες που θα είναι σημαντικές για την μετέπειτα καριέρα σας, σταματήστε να είστε μίζεροι γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε φάση απόσυρσης γιατί πιθανόν να σας έχει πληγώσει μια συμπεριφορά ενός συγγενικού προσώπου ή σας έχουν βγει οι μεγάλες σας ευαισθησίες. Μερικές φορές θέλετε να έχετε ειδική μεταχείριση και αυτό όταν σας βγαίνει νιώθετε ευάλωτοι συναισθηματικά. Η ευαισθησία στο στομάχι θα σας υποχρεώσει να κάνετε καλύτερη διατροφή.
Ερωτικά: Η άρνηση ενός Αιγόκερω να συμβιβαστεί μαζί σας ή τελικά με τον δικό του τρόπο να σας προκαλέσει, σας κάνει να νιώθετε πεσμένοι ή αποτυχημένοι σε αυτή την σχέση. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αν σκεφτείτε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να αλλάξει ο άλλος, αυτό φτάνει. Για να πετύχετε χρειάζεται να αλλάξετε και εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντίδρασή σας για κάτι καινούργιο ίσως να σας μπλοκάρει να κάνετε αυτό που τελικά θέλετε. Εσείς μπορεί να ακολουθείτε την πεπατημένη και αυτό να σας εμποδίζει να βγείτε έξω από ένα συγκεκριμένο σχήμα. Να μην είστε αρνητικοί με τις συνεργασίες γιατί κάπου θα βοηθήσουν και αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ευνοούμενοι και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο γιατί θα πάρετε πίσω με ένα τρόπο πολύ άνετο και πρακτικό αυτά που έχετε προσφέρει σε άτομα της οικογένειάς σας, αφού θα καταλάβουν τις αληθινές διαθέσεις σας. Οι φίλοι είναι ένα κομμάτι πολύ θετικό στην ζωή σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας άποψη μετράει αυτή την φορά πάρα πολύ γιατί έχετε αντικειμενικότητα η οποία θα σας κάνει να πετάξετε κάποιες ψευδαισθήσεις. Η σχέση με έναν Αιγόκερω που ίσως να υπήρχε και από παλιά και τώρα και βγαίνει στο προσκήνιο δεν σας ενθουσιάζει και τόσο γιατί εσείς έχετε αλλάξει αρκετά και θέλετε και από το άλλο άτομο το ίδιο. Για αυτό αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο έκφρασης καλύτερα να του ανοίξετε τα χαρτιά σας. Η στροφή ενός Καρκίνου θα σας χαροποιήσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε τον αγώνα σας και όσο δεν τα παρατάτε και δεν γίνεστε χαλί για τους άλλους, τόσο θα υπάρχει μια θετική αντίδραση από την πλευρά των συνεργατών αλλά και γενικά της ενεργειακής ροής της αφθονίας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι μελαγχολίες αλλά και οι ευαισθησίες σας οι οποίες σας αλλάζουν για λίγο την ψυχοσύνθεση. Για αυτό κρατηθείτε όσο μπορείτε και μην τα παίρνετε όλα δεδομένα. Μπορεί πάντως να καταλάβετε ότι η οικογένειά σας είναι το κεντρικό σημείο της ζωής σας και κυρίως αν έχετε παιδιά γιατί μερικές φορές λειτουργείτε σαν έφηβοι και έχετε ανάγκη από την ελευθερία σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή είναι κάπως κλεισμένη από υποχρεώσεις είτε δικές σας, οικογενειακές, είτε του/ της συντρόφου σας γιατί υπάρχουν θέματα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά και τώρα κατά κάποιον τρόπο καθορίζεται το μέλλον σας και η δημιουργία αν δεν έχετε κάνει ήδη οικογένεια. Με τον Καρκίνο έρχεστε πιο κοντά γιατί εσείς αποφασίζετε και μπαίνετε στα δικά του ύδατα.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι μερικές φορές η καριέρα σας και γενικά οτιδήποτε ασχολείστε που έχει να κάνει με συντήρηση πραγμάτων και όχι με δημιουργία και επικοινωνία χρειάζεται μεγαλύτερη εξασφάλιση και φροντίδα, ακόμα και των πολύ δικών σας προσωπικών αναγκών. Για αυτό πιθανόν να γίνετε κλειστοί και πολύ προστατευτικοί στο άτομό σας. Το κράτημα του χεριού καλό θα σας έκανε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια ανακούφιση γιατί με τον τρόπο σας έχετε καταφέρει να αποδώσετε αυτό που πρέπει και συγχρόνως να δείξετε και ένα κομμάτι από την προσωπικότητά σας. Το εξωτερικό ή το άκουσμα ενός ταξιδιού από ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Φωτογραφίες, νοσταλγία, ευαισθησία και ρομαντισμό είναι αυτά τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σας δένουν τόσα πολλά. Η σχέση με Κριό μπορεί να τα καταλύει όλα αυτά αλλά στο χέρι σας είναι το πώς θα το χειριστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάτι που κατά κάποιο τρόπο να είναι διαχρονικό και με πολλές αναφορές στην ποιότητά του και ας είναι από το πιο μικρό έργο μέχρι και το πιο μεγάλο. Αυτό που μετράει είναι πως θα νιώθετε εσείς και με ποιο τρόπο θα εξασφαλίζεστε σε πρώτα ψυχολογικό επίπεδο και μετά σε οικονομικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Πιθανόν να έχετε τις κλειστές σας γιατί κάποιες αναμνήσεις που ίσως να αφορούν και σε θέματα οικογένειας θα σας στεναχωρήσουν και θα σας βγει μεγάλη ευαισθησία την οποία μερικές φορές κρύβετε.
Ερωτικά: Είστε πολύ προστατευτικοί με το πρόσωπο που σχετίζεστε για αυτό μπορεί να φροντίσετε ακόμα και τα οικονομικά του συντρόφου σας προκειμένου να υπάρχει ισορροπία. Όχι ότι είναι εύκολο πράγμα γιατί μπορεί να φορτωθείτε παραπάνω από αυτά που αντέχετε. Ο Καρκίνος είναι μια ιστορία πονεμένη γιατί δεν έχει το καλύτερο τέλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια ξαφνική αναλαμπή και ίσως να απαιτήσετε κάτι περισσότερο από ένα συνεργάτη με τον οποίο σχετίζεστε και οικογενειακά όμως είστε σε φάση που μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό. Πληρωμές ασφαλίστρων και άλλα έξοδα θα σας πιέσουν αλλά όταν τελειώσετε θα ανακουφιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του εαυτού σας αλλά μέσω των άλλων, που σημαίνει ότι θα χαλάσετε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με στόχο να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα.
Ερωτικά: Είστε πολύ τρυφεροί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για αυτό θα δώσετε πολλά πράγματα με στόχο την εξασφάλιση σε συναισθηματικό επίπεδο. Όμως υπάρχουν και κάποιες καταστάσεις οι οποίες έχουν μια διαφορετικότητα στην ροή των δικών σας πραγμάτων, βγάζοντάς σας πολλές φορές έξω από τα ρούχα σας. Ο Κριός θα έχει σε μερικούς τον πρώτο λόγο αλλά με τον τρόπο του σας δημιουργεί άγχος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια πολύ καλή συνεργασία η οποία σας εξασφαλίζει κάτι καλό. Αν περιμένετε να γίνει κάτι που είχε ξεκινήσει στο παρελθόν, θα δείτε τώρα ότι θα ανταμειφθείτε άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε στο μυαλό σας να ασχοληθείτε περισσότερο με την φροντίδα του σπιτιού αλλά και των συναισθημάτων σας τα οποία αρκετές φορές δεν τα υπολογίζετε γιατί νομίζετε ότι έχετε δύναμη ή είναι παγωμένα, οπότε δεν πιάνετε τον βαθύ σας σφυγμό. Όμως υπάρχουν ημέρες που γεμίζετε με ευαισθησία και θέλετε να είστε όσο μπορείτε προστατευτικοί απέναντι στον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι αφού ο Καρκίνος σας βάζει με τον τρόπο του όρια και δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να σας ξεπεράσει. Αλλά χρειάζεται και από τις δυο πλευρές να υπάρχει κατανόηση γιατί υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε όσο μπορείτε να μαζέψετε τα λάθη σας και να νοικοκυρέψετε το ταμείο με έναν τρόπο πολύ προστατευτικό ως προς τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι σας αρέσει αλλά το βλέπετε ότι είναι αναγκαίο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Υπάρχει η τάση που σας βοηθάει και σας βάζει να σκέφτεστε πιο θετικά οτιδήποτε θέλετε να κάνετε. Για αυτό εκμεταλλευτείτε την θετική σας διάθεση. Η ισορροπία από την οικογένεια θα σας προσφέρει ασφάλεια και ένα πολύ καλό κλίμα σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσετε μια πολύ καλή φάση που θα σας επηρεάσει μέχρι βαθιά γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας ευχαριστήσει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι περιμένετε είτε από το εξωτερικό είτε από μια απάντηση για μια συνεργασία και θα σας κάνει καλό γιατί μπορεί να έχετε και χρήματα τα οποία ίσως να μην τα περιμένετε. Αυτό που χρειάζεστε είναι να έχετε μια πολύ καλή διαχείριση αλλά αν σας βγαίνει να αποφύγετε τον Ζυγό καλό είναι να το ξανασκεφτείτε.


ΠΗΓΗ: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *