Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Μπλέχτηκα με σατανιστές και σκότωσα 22 ανθρώπους» (pics)

«Μπλέχτηκα με σατανιστές και σκότωσα 22 ανθρώπους» (pics)19χρονη που συνελήφθη για τη δολοφονία ενός άνδρα που γνώρισε μέσω του ίντερνετ σόκαρε τις αρχές της Πενσιλβάνια όταν ισχυρίστηκε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους. «Όταν έφτασα τους 22 σταμάτησα το μέτρημα» φέρεται να δήλωσε η 19χρονη Μιράντα Μπαρμπούρ, σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα Daily Item. 

Όπως είπε έχει εμπλακεί σε σέχτα σατανιστών. Τον περασμένο Δεκέμβριο, προσήχθησαν η 19χρονη και ο σύζυγός της για τη δολοφονία του 42χρονου Τρόι Λαφεράρα, με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού εκείνη μέσω του ιστοτόπου αγγελιών Craigslist. Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός σε ένα σοκάκι. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο σύζυγος ήταν κρυμμένος κάτω από μια κουβέρτα, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν η γυναίκα του συνάντησε τον 42χρονο.


Εκείνος τον έπνιξε με ένα καλώδιο ενώ εκείνη τον μαχαίρωσε περίπου 20 φορές. 

Δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία έχει κάποιες ενδείξεις ότι η Μιράντα Μπαρμπούρ συνδέεται όντως με άλλες δολοφονίες εκτός από εκείνην του Λαφεράρα. 








Πηγή: lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *