Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

2,5 χρόνια ποινή φυλάκισης στη σύζυγο του υφυπ. Μαυραγάνη για το θάνατο του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα

Ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας έχασε τη ζωή του όταν ενώ έκανε ποδήλτο παρασύρθηκε με το τζιπ που οδηγούσε η Αικατερίνη Αρβανίτη-Μαυραγάνη, σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών.

Σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πρωτοδικείο Πατρών, η Αικατερίνη Αρβανίτη-Μαυραγάνη, σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για το θάνατο του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα, τον οποίο είχε παρασύρει με το τζιπ της ενώ το παιδί έκανε ποδήλατο στη γειτονιά του στο Ρίο, ωστόσο έλαβε υπόψη τον πρότερο έντιμο βίο της κατηγορουμένης. Την ίδια στιγμή δεν έκανε δεκτό το αίτημα που προέβαλε η πλευρά της υπεράσπισης ότι υπήρξε υπαιτιότητα του 15χρονου παιδιού. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η κα Μαυραγάνη, αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013 και είχε διακοπεί έξι φορές.

Πηγή: Ημερησία - thebest.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *