Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 9/2 τα Ζώδια!

Η δύναμη της απουσίας είναι πολύ πιο δυνατή από την δύναμη της παρουσίας.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σ' ένα ταξίδι που μπορεί να είναι έκπληξη για σας. Οι καινούργιες εμπειρίες με νέα άτομα και γνωριμίες θα σας κάνουν καλό γιατί θα βοηθήσουν να ανοίξει το μυαλό σας.
Eρωτικά: Συνήθως η σχέση σας δεν σας προσφέρει και μεγάλη δόση ενέργειας, είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δικών σας ή του συντρόφου είτε από μια απομάκρυνση που ίσως έχει γίνει για λόγους δουλειάς. Σήμερα τουλάχιστον θα τα δείτε όλα πιο αισιόδοξα. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα είναι γνωριμίες από μια διαδικτυακή γνωριμία ή από ταξίδι.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κατά κάποιο τρόπο εξαρτάστε από τους άλλους πάνω σε μια συνεργασία. Για αυτό θα κινηθείτε με μεγαλύτερη ας το πούμε συνεργατική διάθεση. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα λυθεί εύκολα.



ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Η ψυχική σας διάθεση είναι πολύ ευαίσθητη για αυτό θα επηρεαστείτε από τα προβλήματα ενός φίλου σας ο οποίος περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι προσωπικές σας ανάγκες για αγορές διαφόρων ειδών είναι πολλές και ποικίλες.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Παρθένο που πιθανόν να ξεκίνησε με τη μεσολάβηση ενός κοινού φίλου θα γίνει και πάλι πιο κοντινή γιατί θα μοιραστείτε κάποια προβλήματα που θα σας ευαισθητοποιήσουν πάρα πολύ. Η επαφή με τον Τοξότη το βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι ότι σας αλλάζει εντελώς την ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες είναι περισσότερο ευέλικτες γιατί ξέρετε πιο είναι το συμφέρον σας. Το καλό είναι ότι είστε έτοιμοι για διαπραγμάτευση.



ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε μια καλή ημέρα αφού θα βελτιώσετε πάρα πολύ την επικοινωνία σας και γενικά τον τρόπο που θα προσεγγίσετε φίλους, κόσμο ή ομάδες.
Ερωτικά: Προτιμάτε να έχετε μια φιλική σχέση πάνω από όλα και μετά να διαχειριστείτε τη σχέση σας σε επίπεδο ερωτικό. Είναι το πιο εύκολο για σας και κυρίως όταν με το πρόσωπο που είστε μαζί δεν υπάρχει συνάφεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανταποκρίνεστε άμεσα στο κάλεσμα ενός συνεργάτη και αυτό θα δείτε ότι κάπου θα σας βγει σε καλό, γιατί θα αναπτύξετε θέματα, που εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Είστε κάπως ανάλαφροι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνετε και πολλές επαφές. Ίσως να προτιμάτε το χουζούρι του κρεβατιού μαζί με την παρέα ενός καλού βιβλίου ή μιας ταινίας. Οι φίλοι αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικοί για σας, για αυτό μην απομονώνεστε από αυτούς.
Ερωτικά: Μπορεί να καθίσετε στο σπίτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθεστε στα αυγά σας. Ίσως να σηκώσετε το τηλέφωνο και να πάρετε ένα πρόσωπο που δεν το έχετε ξεπεράσει. Κατά τα άλλα, θα κινηθείτε κάπως κρυφά ή θα είστε απομονωμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να έχετε πάρει μαζί σας εργασία κυρίως γραφική από τη δουλειά σας και να δουλέψετε σπίτι με τον δικό σας τρόπο, για να ξεμπερδέψετε μια και καλή. Επίσης, θα μάθετε κάποιες πληροφορίες τις οποίες δεν τις είχατε καθόλου υπόψη σας.



ΛΕΩΝ 

Γενικά: Οι φίλοι σας είναι ένα σημαντικό κομμάτι για αυτό θέλετε να τους τιμήσετε και να τους βοηθήσετε όσο μπορείτε. Μερικοί επειδή σας βρίσκουν πολύ δυνατούς σας ζητούν συμπαράσταση γιατί γνωρίζουν ότι θα τη δώσετε πολύ εύκολα.
Έρωτας: Είστε αρκετά φιλελεύθεροι και έτσι δεν είστε τόσο απαιτητικοί όσο άλλες φορές, γι' αυτό θα βοηθήσετε να υπάρχει ένας αέρας ελευθερίας μεταξύ σας. Ο Τοξότης μπορεί να σας ζητήσει να πάτε ένα ταξίδι μαζί. Καλό είναι να τον ακολουθήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες δυνατές ευκαιρίες τις οποίες αν δεν τις κυνηγήσετε ή αν δεν τις δείτε σφαιρικά μπορεί να μην έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενώ κρατάτε μερικές φορές τις σωστές αποστάσεις, σήμερα μάλλον θα τις χάσετε. Ο λόγος είναι ότι δεν σας δίνεται η ευκαιρία να είστε ο εαυτός σας και μάλλον θα έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα διαφωνείτε. Δεν πειράζει. Η διαφωνία μας κάνει να βγαίνουμε από τα καλούπια που μπαίνουμε μερικές φορές.
Ερωτικά: Ενώ αγωνιάτε για το τι θα γίνει μ' έναν Ιχθύ, γιατί όλα είναι μπερδεμένα και συγκεχυμένα, θα δείτε ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμπεριφερθείτε λογικά. Είναι σημαντική πάντως η σχέση με Δίδυμο γιατί μοιάζετε σε πολλά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά μέτωπα τα οποία επειδή είστε άνθρωποι που κρατάτε το λόγο σας, αγχώνεστε υπερβολικά μήπως φανείτε ασυνεπείς λόγω των πολλών υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση που θα πετύχετε να συνεργαστεί πολύ καλά το συναίσθημα μαζί με τη δράση σας, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Για αυτό μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε γυμναστική ή κάτι άλλο που θα σας δημιουργήσει μια ωραία σωματική και ψυχική διάθεση.
Ερωτικά: Η σχέση μ' έναν άλλο Ζυγό μπορεί να σας δημιουργήσει τη διάθεση να είστε συνέχεια μαζί. Μερικοί από εσάς όμως χρειάζεται να προχωρήσετε σε γάμο ή σε συμβίωση, γιατί οι καταστάσεις προς τα εκεί πηγαίνουν αυτήν τη στιγμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που πιστεύατε ότι όλα είναι δύσκολα, τελικά θα δημιουργηθεί από το τίποτα μια ευκαιρία την οποία δεν περιμένατε. Πάντως, η ενέργεια σας θα συνδυαστεί πάρα πολύ καλά με την προσωπική σας δράση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενώ έχετε κάποιες ανησυχίες, δεν παραδίνεστε εύκολα, γιατί πάντα σας αρέσει να το πολεμάτε μέχρι το τέλος. Για αυτό θα παραμείνετε πολύ πιο ανοικτοί στο να μάθετε νέα πράγματα ή να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας που μπορεί να μη σας αρέσουν.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο θα γίνει ξαφνικά κι εκεί που δεν το περιμένατε. Σε αυτή τη σχέση τη μια φορά σας τυραννάνε και την άλλη γίνεστε εσείς ο τύραννος. Καλύτερα να τα βρείτε, αφού ανοίξετε κυρίως εσείς τα χαρτιά σας, χωρίς να φυλάτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέψεις κρυφές.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά ανήσυχοι γιατί πιθανόν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιες κινήσεις που δεν τις εγκρίνετε απόλυτα αλλά είναι αναγκαίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Όπου και να βρεθείτε θα γίνετε το επίκεντρο με τον τρόπο σας. Και αφού θα είστε ο εαυτός σας καλό είναι να μην κάνετε πίσω για να γίνετε αρεστοί στους άλλους.
Ερωτικά: Η προσωπική σας λάμψη είναι αρκετά δυνατή, για αυτό θα είστε όλο αυτοπεποίθηση αφού θα περάσετε εύκολα την ενέργεια σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Πάντως αν είστε φιλικοί θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω να κάνετε μια καλή σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι δεν θα πάνε χαμένες, αφού θα λειτουργήσουν και μετά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Αναγκαστική προσγείωση σε θέματα που δεν σας πολυαρέσουν αλλά έχετε προς το παρόν υποχρέωση να γίνετε αναγκαστικά πιο ανάλαφροι και ίσως περισσότερο διπλωμάτες.
Ερωτικά: Μέσα στη δουλειά σας μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που ίσως να μην έχετε ακόμα καταλάβει ότι σας φλερτάρει. Γι αυτό βγείτε από τα μικρά όρια και ίσως μόνο τότε να αντιληφθείτε το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας και με αυτούς που συνεργάζεστε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Είναι πολύ εύκολο για σας να προσεγγίσετε ακόμα κι ένα δύσκολο άτομο. Και ο λόγος είναι ότι είστε πολύ ανάλαφροι και πολύ αεράτοι και αυτό βοηθάει να γνωρίσετε φίλους και θετικές εμπειρίες που θα σας μείνουν.
Ερωτικά: Είστε πιο εύκολοι και περισσότερο του φλερτ και ίσως αυτό σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά μ' ένα άτομο πιο νέο από εσάς. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, εκεί που είναι μια χαρά, εκεί χαλάει. Μπορείτε να βρείτε και εσείς το λόγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας παρουσιάζονται κάποια ανοίγματα τα οποία εσείς θα χρειαστεί να τα πιάσετε από τα μαλλιά και να μην αφήσετε άλλους να σας κάνουν κουμάντο, κυρίως πρόσωπα που σχετίζονται με την οικογένεια. Κατά τα άλλα, ακόμα και σήμερα θα κλείστε μια δουλειά εύκολα.



ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Είστε αρκετά διασπασμένοι χωρίς αυτό φυσικά να το καταλαβαίνετε αμέσως. Γιατί εσείς συνήθως είστε με το ένα πόδι προς μια κατεύθυνση και με το άλλο σε μια άλλη. Να είστε γενικά όσο μπορείτε πιο συγκροτημένοι γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε την μπάλα από τις πολλές υποθέσεις που ίσως να αναλάβετε.
Ερωτικά: Η ιστορία σας είναι πολύ περίπλοκη. Μερικοί που έχετε μια σχέση και δεν είναι και τόσο ισορροπημένη ίσως να σας πιάσει κρίση απιστίας για να πάρετε υποτίθεται την ρεβάνς.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε με πολύ κόσμο, χωρίς όμως τις σκέψεις σας στο εδώ και τώρα. Είναι κάπως χαοτικές και χωρίς πολύ καθορισμένο στόχο. Όμως μέσα από αυτή την πολυπλοκότητα θα βγάλετε κάτι, αν θέλετε οι επαφές σας τουλάχιστον να έχουν αποτέλεσμα.








ΠΗΓΗ: astrology.gr









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *