Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Barack Obama αγκαλιάζει τον αδελφό που έχει να δει 20 χρόνια (video)

Το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τον αδελφό του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Mark Obama Ndesandjo είναι ετεροθαλής αδελφός του Barack Obama από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, δεν είχε ποτέ καμία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τους είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μωρό. Είχε προλάβει να τον δει άλλη μια φορά πριν σκοτωθεί σε ατύχημα.
Ο Barack Obama γνώρισε τον Mark το 1982 όταν αποφάσισε να πάει στην Κένυα για πρώτη φορά και να γνωρίσει την δεύτερη οικογένεια που είχε κάνει ο πατέρας του αφότου είχε εγκαταλείψει εκείνον και τη μητέρα του. Από τότε δεν είχαν ξαναβρεθεί.

Αυτό το βίντεο δείχνει την πρώτη τους συνάντηση μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Ο Mark πήγε στο Τέξας απροειδοποίητα για να κάνει έκπληξη στον αδελφό του, λίγο πριν το debate με την Hillary Clinton για το δημοκρατικό χρίσμα, το 2008. Ο Barack Obama τον αγκαλιάζει λίγο άβολα.

Το βίντεο έδωσε προφανώς ο Mark στην εκπομπή Inside Edition του CBS:



πηγή:kamarinia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *