Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία από την Κεφαλονιά

Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία από την ΚεφαλονιάΠρόσωπο ήρεμο. Χτυπημένο, με σημάδια που δεν έχουν φύγει ακόμα. Είναι μια γυναίκα από την Κεφαλονιά. Μια από τους χιλιάδες σεισμόπληκτους.

Είναι η πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία από την πολύπαθη Κεφαλονιά και είναι σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα.

Τα σημάδια αποτυπωμένα στο πρόσωπό της. Ο σεισμός την πλήγωσε, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Έχει σημάδια από χτυπήματα σε όλο το πρόσωπό της. Όμως εκείνη χαμογελά.

Κοιτά την κάμερα με ηρεμία και χαμογελά. Γιατί ζει. Και γιατί ζουν κι άλλοι. Οι δυο σεισμοί που συγκλόνισαν την Κεφαλονιά στις 26 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου κατέστρεψαν περιουσίες, άφησαν 5.000 άστεγους αλλά δεν κόστισαν καμία ζωή.

Και σίγουρα η γυναίκα της φωτογραφίας ξέρει πως όσο κι αν είναι δύσκολες οι εποχές, όσο κι αν το να χάνεις το σπίτι σου είναι βαρύ, το ότι δε χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Κοιτά το φακό και χαμογελά, παρόλα τα βάσανα.





πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *