Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σύλληψη λαθρομεταναστών και διακινητών από το Τ.Α. Γιαννιτσών

Στη σύλληψη 27 ατόμων προχώρησαν χθες το απόγευμα δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο σε διερχόμενο φορτηγό, οι αστυνομικοί
διαπίστωσαν πως ο Έλληνας οδηγός κι ο Ιρακινός συνοδηγός του μετέφεραν στο πίσω μέρος του οχήματος 25 αλλοδαπούς, με σκοπό την προώθησή τους στην Ιταλία.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες : Στον 55χρονο οδηγό και στο συνοδηγό του για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών, και στους υπόλοιπους για παράνομη είσοδο, διαμονή κι έξοδο από τη χώρα.


Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.















ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *