Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Νέα Δημοσκόπηση - φωτιά: 3,8% το ΠΑΣΟΚ, 5,7% το Ποτάμι

Δυναμικά μπήκε στις δημοσκοπήσεις το Ποτάμι, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς στη μέτρηση της ALCO που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του newsit συγκεντρώνει ποσοστό 5,7%, ενώ το ΠΑΣΟΚ μόλις που προσεγγίζει τις τέσσερις μονάδες, αφού το ποσοστό του φτάνει το 3,8%.


Την ίδια στιγμή κλείνει η ψαλίδα στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές του 2014 ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με τη διαφορά να διαμορφώνεται στο 0,9%. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει πρώτο συγκεντρώνοντας ποσοστό 20,9% έναντι της Νέας Δημοκρατίας με 20%.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ALCO η διαφορά ήταν στο 1,4%.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με τα ποσοστά της να πέφτουν στο 6,9%. Τέταρτη πολιτική δύναμη είναι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με ποσοστό 5,7%.

Τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα

ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 20,9%
ΧΑ 6,9%
Το Ποτάμι 5,7%
ΚΚΕ 5,2%
ΑΝΕΛ 4%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΔΗΜΑΡ 2,8%
Οικολόγοι 1,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%.
Αποχή 7,2%
Αναποφάσιστοι 13,6%
 
 

ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *