Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι πιο hipster μπάντες του πλανήτη σύμφωνα με την επιστήμη

Οι πιο hipster μπάντες του πλανήτη σύμφωνα με την επιστήμη“Μα και βέβαια δεν τους έχεις ακούσει. Μόνο τα κουλ παιδιά τους ξέρουν”. Ότι θα βρίσκονταν οι My Bloody Valentine τόσο μακριά από τη γραμμή του χιπστερισμού είναι κάτι που δε θα περίμενα ποτέ...

Το γράφημα που θα δείτε, φανερώνει ποιες είναι οι 10 μπάντες που αν πετάξετε σε μια συζήτηση θα σας θεωρήσουν ως χαρισματικό, βαθύ νεανία με γνώση του αντικειμένου. Ή ξερόλα που δεν έχει ιδέα από μουσική. Χίπστερ, τέλος πάντων. Αντιπαραθέτοντας τον παράγοντα αναγνωρισιμότητας με εκείνον της παντελούς αφάνειας, ιδού το αποτέλεσμα σε ένα κατατοπιστικό γράφημα. Διαλέξτε πλευρά! Όλα αυτά σύμφωνα με την επιστήμη και το Gawker. 


Δέκα μουσικοί για έναν χίπστερ

The Field
Julia Holter
Iceage
These New Puritans
Fuck Buttons
DJ Rashad
The Haxan Cloak
Julianna Barwick
DJ Koze
Autre Ne Veut


Δέκα μουσικοί που δεν είναι κουλ για έναν χίπστερ (επειδή είναι γνωστοί)

The National
Boards of Canada
Justin Timberlake
The Range
Deerhunter
The Knife
My Bloody Valentine
Chance the Rapper
Daft Punk
Haim

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι δέκα πρώτες μπάντες, χάρις στη λίστα, θα πάψουν να είναι χίπστερ, που σημαίνει ότι θα περάσουν στη δεύτερη κατηγορία αυτομάτως. Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί πριν γίνει mainstream.



Πηγή: popaganda.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *