Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το πάμπλουτο δισεκατομμυριούχο κορίτσι-φάντασμα

Το πάμπλουτο κορίτσι-φάντασμαΗ 24χρονη Περένα Κέι από το Χονγκ Κονγκ είναι η πιο νέα δισεκατομμυριούχος αλλά δεν την αναγνωρίζει κανείς.


Η Πέρενα Κέι είναι μια νεαρή Κινέζα, η περιουσία της οποίας ξεπερνά τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Όπως γράφουν «τα Νέα», μόλις 24 ετών, η ζάπλουτη κοπέλα από το Χονγκ Κονγκ, κατατάσσεται πρώτη στη λίστα του περιοδικού «Forbes», με τους πιο νέους δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Επιθυμώντας να περνά απαρατήρητη, η Κέι έχει ακόμη δύο ονόματα τα οποία χρησιμοποιεί ανάλογα με τις περιστάσεις ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη ούτε μία φωτογραφία της.

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι που συνέταξαν τη λίστα δεν κατάφεραν να βρουν έστω μια φωτογραφία στην οποία εικονίζεται, με αποτέλεσμα δίπλα στο όνομά της να υπάρχει το θολό περίγραμμα μιας γυναικείας φιγούρας.





Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *