Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Σεμινάριο για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας στην Έδεσσα.

Εν’ όψει των Εξετάσεων Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας, καθώς η έναρξη των αιτήσεων ανακοινώθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το ΚΕ.ΜΕ.Α. για όσους ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ » και ΔΕΝ έχουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο, το ΕΛΚΕΔΙΜ Έδεσσας, διοργανώνει ταχύρυθμο σεμινάριο 24 ωρών για την σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη των γραπτών ερωτοαπαντήσεων και δίνει στους υποψήφιους τις κατευθύνσεις για την σωστή ανταπόκριση στις προφορικές εξετάσεις.


Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί άμεσα.


Πληροφορίες –Εγγραφές : Αγγελή Γάτσου 15, Έδεσσα 2381051119

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *