Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

"Μαρκάρισμα" από την ΝΔ στον Νίκο Γκάλη

"Μαρκάρισμα" από την ΝΔ στον Νίκο ΓκάληΣτενό μαρκάρισμα κάνουν εδώ και καιρό από την πλευρά της ΝΔ στον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή τον Νίκο Γκάλη, για να πολιτευτεί στις προσεχείς ευρωεκλογές.
Μια τέτοια υποψηφιότητα εκτιμούν από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος πως θα δώσει μεγάλη ώθηση στο κόμμα, όχι μόνο στην βόρεια Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την χώρα, αφού ο "Νικ" είναι ο πλέον κοινώς αποδεκτός αθλητής, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων.

Ο Γκάλης πάντως σε όσες συνεντεύξεις του έχει ερωτηθεί αν τον ενδιαφέρει η πολιτική , έχει απαντήσει αρνητικά. Για όποιον θυμάται ωστόσο η μετονομασία του κλειστού μπάσκετ του Αλεξανδρείου, σε "Νίκος Γκάλης Σάλα" και η μεγαλύτερη επίσημη τιμή του Γκάλη από την ελληνική πολιτεία έγιναν μόλις πέρυσι με προσωπική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά! Και αυτό από μόνο του μπορεί να έχει σημασία....





πηγή: parapolitika.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *