Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ποιανής το σώμα θα ήθελε να είχε η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Jennifer Aniston;

Καριέρα, κορμί και Justin Theroux δεν είναι αρκετά για την Jennifer Aniston Έχει μια επιτυχημένη καριέρα που ξεπερνά τα 20 χρόνια, την οποία θα ζήλευαν πολλοί, βρίσκεται στο πλευρό του Justin Theroux και όμως ούτε αυτά δεν είναι αρκετά για την Jennifer Aniston.

H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Self Magazine» πως θα ήθελε για 24 ώρες να είχε το σώμα της Gisele Bundchen αντί για το δικό της.

Δήλωσε, επίσης, ότι «ζηλεύει» τα προσόντα της σούπερ σταρ του σκι και συντρόφου του Tiger Woods, Lindsey Vonn.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι σε θέση να κάνω σκι σαν τρελή, όπως η Lindsey Vonn. Ακόμη, θα ήθελα να είχα το σώμα της Gisele. Γιατί όχι;», είπε.
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *