Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δεντροφύτευση στο Nέο Μυλότοπο (pics)

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου Ν. Μυλοτόπου δεντροφύτευσαν τους αύλειους χώρους των σχολείων τους αλλά και κοινόχρηστους χώρους του χωριού κάνοντας παράλληλα και καθαρισμό, με συλλογή και ανακύκλωση των σκουπιδιών.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων καθώς και η τοπική κοινότητα. Οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τόσιος και Γιώργος Ανδρεάδης, οι διευθυντές των σχολείων, Νίκος Ξανθόπουλος και Κώστας Αλβανός, ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Σάββας Φωτιάδης, εκπαιδευτικοί και υπεύθυνοι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στην δεντροφύτευση.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου ο πολιτιστικός σύλλογος της Κρώμνης σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε δεντροφύτευση σε αλσύλλια του χωριού. Κάτοικοι του χωριού, μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τόσιος και Στέφανος Τοπάλογλου, φύτεψαν πάνω από 100 μουριές ,λεμονοκυπάρισσα και φράξους καθώς και διάφορα θαμνώδη φυτά. Όλα τα δέντρα και τα φυτά "υιοθετήθηκαν" από τους παραπάνω φορείς.





Δήμος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *