Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 21/4 τα Ζώδια!

Το να αγαπάς είναι μια γεύση από τον Παράδεισο.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ένταση η οποία με έναν ειδικό τρόπο εσύ χρειάζεται να την κατευνάσεις. Πιθανόν να σου βγαίνει και μια μικρή μελαγχολία γιατί ίσως να νιώθεις μια απογοήτευση από κάποιες καταστάσεις. Όμως και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, για να μπεις πιο βαθιά στο εαυτό σου.
Έρωτας: Νιώθεις κάποιες ευθύνες περίεργες και ίσως αυτή την στιγμή να μην έχεις τη δύναμη να τις δεχτείς. Ο θυμός που βγαίνει για έναν Ζυγό δεν είναι παράλογος αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σου να δυναμώσεις περισσότερο και να αναλάβεις τον εαυτό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις υποχρεώσεις που σου φαίνονται κάπως βαριές για αυτό θα δώσεις εκεί την προσοχή σου. Ακόμα και σήμερα που μπορεί να μη δουλεύεις θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τις φιλοδοξίες αλλά και τις προσωπικές σου φοβίες.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ό Ήλιος που μπήκε στο ζώδιο σου από εχτές θα σου δώσει βοήθεια γιατί θα αυξηθεί η συνείδησή σου. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα βρεθείς με άτομα που αγαπάς και νιώθεις άνετα μαζί τους. Μπορεί να βρίσκεσαι ακόμα σε ένα ταξίδι και να περνάς καλύτερα από άλλες φορές. Το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να δεχτείς κάποιες παρεμβάσεις που μπορεί να γίνουν ξαφνικά από μέσα σου. Ίσως να επιθυμείς να κόψεις τους δεσμούς με τον συμβατικό τρόπο ζωής και να υπάρχει μία εσωτερική κόντρα.
Έρωτας: Η σκέψη ή η σχέση με έναν Κριό σε φέρνει σε μεγάλη ρήξη με την εσωτερική σου φωνή. Γιατί δεν ταιριάζει καθόλου ο τρόπος που θέλεις την επαφή μαζί του με τον τρόπο που θέλει αυτός. Υπάρχει ένα χάσμα σκέψης, ιδεών και συναισθηματικών συγκρούσεων. Παρόλα αυτά τον θέλεις πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο ασυνήθιστος τρόπος που έχεις ανάγκη να δουλέψεις θα έρθει σε κόντρα με τον συμβατικό τρόπο που έχεις μάθει μέχρι τώρα. Στην ουσία χρειάζεται με ένα δικό σου μαγικό τρόπο να συμβιβάσεις αυτά τα δύο για να βγει μπόλικο ψωμί από αυτό.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχει μια μελαγχολική διάθεση γιατί βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια ματιά πολύ υποτονική ή χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις οι οποίες δεν σε αφήνουν να κάνεις το δικό σου.
Έρωτας: Έχεις τον Αιγόκερω στο κεφάλι σου και σίγουρα σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις ακόμα και για να είστε μαζί ή και να προχωρήσετε πιο σοβαρά και εσύ δεν θέλεις και πάρα πολύ γιατί δεν υπάρχει σιγουριά ότι θα είσαι καλά. Ο Κριός ταράζει τα νερά με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως αν δεν τις οργανώσεις δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το καλύτερο για σένα και μετά περίμενε να δεις τα αποτελέσματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση που νιώθεις ότι σε τραβάνε δύο ρεύματα. Από τη μια το κλασσικό και τετριμμένο και από την άλλη μια καινούργια ενέργεια η οποία σου φέρνει ανησυχία αλλά και μια αίσθηση ελευθερίας. Να λες ότι θέλεις και να κάνεις ότι θέλεις. Είναι δύσκολο αλλά μπορεί να καταφέρεις να βρεις το μέσον.
Έρωτας: Βλέπεις ότι χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν ένα πρόσωπο που πάει με τα νερά του άλλου και είσαι κατά κάποιο τρόπο το καλό παιδί. Κυρίως με έναν Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω που μπορεί να έχεις κάνει και οικογένεια μαζί του. Βγαίνει από μέσα σου ένα επαναστατικό κομμάτι που θέλει να κάνει ότι του κατέβει, χωρίς να δίνει αναφορά πουθενά. Κυρίως αν η σχέση έχει κάποια προβλήματα. Για αυτό φρόντισε σιγά σιγά να βρεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές εναλλαγές οι οποίες σε αναγκάζουν να κάνεις βήματα τελείως διαφορετικά από αυτά που έχεις μάθει. Ευτυχώς στην πορεία κάποια πράγματα σταθεροποιούνται και αυτό σε βοηθάει να μην χάσεις τον έλεγχο.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να έχεις διάφορες βαρετές και κοπιαστικές δουλειές ή υποχρεώσεις με άτομα που δεν νιώθεις και πολύ άνετα μαζί τους. Είναι σαν να παίζεις ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Αλλά ρόλος είναι, θα περάσει.
Έρωτας: Είσαι κάπως γιατί μπορεί να μην σου αρέσει που τελείωσαν οι διακοπές και γενικά οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Τα κεφάλια μέσα και πάλι και σίγουρα πρόγραμμα και πειθαρχία που σε ζορίζουν μεν αλλά είναι χρήσιμα για την οποιαδήποτε πρόοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν να σε βαραίνουν και πάλι και εσύ μπορεί να ονειρεύεσαι από τώρα διακοπές. Υπομονή και ξεκίνα πάλι τον αγώνα. Έχεις μια στήριξη από κάποια πρόσωπα και χρειάζεται να την εκμεταλλευτείς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια άνεση και κινείσαι με ευκολία γιατί όταν βρίσκεις περιβάλλον οργανωμένο νιώθεις καλύτερα. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να ρισκάρεις... εκ του ασφαλούς και να κάνεις πράγματα που άλλες φορές τα φοβόσουν. Ένα παιδί θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να παίξεις μαζί του και να αφεθείς για λίγο.
Έρωτας: Η στάση απέναντι σε έναν Αιγόκερω δεν είναι πλέον η ίδια γιατί έχεις αλλάξει και δεν σου αρέσει να λέτε τα ίδια και τα ίδια μεταξύ σας. Έτσι, είναι πιθανό να ταρακουνάς τα νερά της ήρεμης σχέσης, αναζητώντας νέο τρόπο επικοινωνίας, πιο αληθινό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πολιτική που έχεις απέναντι σε ένα πρόσωπο δημιουργεί την ένταση για να κάνεις πράγματα που άλλες φορές μπορεί να μην τα έκανες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διατηρήσεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Μπορεί όμως και να ξεμυαλίζεσαι για να κάνεις κάτι το διαφορετικό.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εάν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και δεν ξέρεις ακριβώς τι. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σταθερά τις δικές σου αξίες, γιατί θα υπάρχει παρεμβολή νέων στοιχείων.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό, Καρκίνο ή Αιγόκερω σε τσιτώνει τόσο πολύ που σε βγάζει από τα ρούχα σου, ενώ θα πρέπει να φερθείς με έναν τρόπο πολύ ήρεμο και τυπικό. Εσύ ξεσηκώνεσαι, γιατί μέσα σου έχει κάτι αλλάξει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και πιθανόν να σου έχουν βγει όλες οι φιλοδοξίες στην επιφάνεια. Αυτό όμως σου δημιουργεί ένταση γιατί το βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη για πολλά πράγματα και εσύ νιώθεις εγκλωβισμό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προετοιμάσεις προσεκτικά το επόμενο βήμα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις εσωτερική ηρεμία γιατί όλα είναι κάτω από το κοντρόλ που σου δίνει την ανάλογη ασφάλεια. Το να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα θα είναι εσωτερική ανάγκη η οποία όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο έντονη.
Έρωτας: Κρατάς αποστάσεις κυρίως για να έχεις το πάνω χέρι. Μερικές φορές όταν βλέπεις την σχέση ανταγωνιστική χάνεις την ουσία της αγάπης και παραδίνεσαι σε πάθη που δεν υπάρχει λόγος να συνυπάρχεις μαζί τους. Ο Αιγόκερως σίγουρα σου λέει πολλά πράγματα αλλά με τον τρόπο του μπορεί και να σε απομακρύνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να πετύχεις κάποιες φιλοδοξίες που έχεις και αυτή την περίοδο θα τα καταφέρεις γιατί θα δημιουργήσεις περισσότερες προσβάσεις για συνεργασίες. Εάν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα κερδίσεις χρήματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μετά την πλήρη ξεκούραση, το σίγουρο είναι ότι θα μπεις και πάλι στα βαθιά με στόχο την οργάνωση και την πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο θα σκεφτείς την διατροφή και οτιδήποτε θέλεις να βάλεις σε τάξη μετά από την κραιπάλη των ημερών.
Έρωτας: Έχεις μια σιγουριά γιατί ξέρεις τι θέλεις και τι αναζητάς από το άλλο πρόσωπο. Το πιο πιθανό είναι να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και κυρίως αν ταιριάζεις με έναν Καρκίνο που έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική κατάσταση μπορεί να σε έχει κάνει να χαλάσεις αρκετά χρήματα και να έχεις πέσει έξω στον προϋπολογισμό σου. Για αυτό και πάλι τα κεφάλια μέσα και σίγουρα κάτι περισσότερο θα πετύχεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις τη δύναμη με το μέρος σου για αυτό επιδιώκεις να βρεις λύσεις άμεσες που σίγουρα θα σε φέρουν στην τελική ευθεία. Η γλώσσα μερικές φορές κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει λέει μια παροιμία. Για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλα τα λεγόμενά σου.
Έρωτας: Ο Κριός μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που μπορεί εύκολα να σου χαλάει την διάθεση. Για αυτό φρόντισε να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο την σχέση αυτή για να μην χαθείς μέσα σε αντιφάσεις και συγκρούσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να σου φέρει τα πάνω κάτω. Και από εκεί που είχες τον γάιδαρο δεμένο, μπορεί ξαφνικά να πρέπει να ψάξεις για άλλη δουλειά, επειδή το τώρα δεν σε εκφράζει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η πολιτική της εξαφάνισης μερικές φορές σου δένει γάντι γιατί ξεκουράζεσαι και δεν δίνεις αναφορά σε κανένα. Η ξεκούραση σήμερα μπορεί να είναι απόλυτα απαραίτητη για να συμπληρώσεις ώρες που έχεις δαπανήσει για πολλά πρακτικά θέματα.
Έρωτας: Υπάρχει μια απόσταση γιατί εσύ μπορεί να έχεις κατεβάσει ρολά. Όχι ότι συμβαίνει κάτι απαραίτητα αλλά ίσως να επιζητάς και την μοναξιά. Ο Καρκίνος σε αναζητά αλλά με τον δικό του καταπιεστικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ημέρα της περισυλλογής περιλαμβάνει και θέματα για το πως θα οργανώσεις την δράση σου, επειδή χρειάζεσαι άμεσα αποτελέσματα. Ακόμα και σήμερα μπορεί να κάνεις επαφές «κάτω από το τραπέζι», γιατί θέλεις να ξέρεις τις αποφάσεις κάποιων ατόμων.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Είσαι αρκετά συγκρατημένος/η και προσπαθείς να φέρεις την ισορροπία στη ζωή σου, γιατί μερικές φορές με το πολύ συναίσθημα αυτό χάνεται. Επειδή έχεις εντοπίσει ότι χρειάζονται τα όρια, πιθανόν να διαισθανθείς σε ποια άτομα και πότε θα χρειαστείς να τα βάλεις. Κυρίως σε ένα φίλο που μπορεί να είναι υπερβολικός σε κρίσεις και συμπεριφορά.
Έρωτας: Έχεις περιθώρια αν θέλεις βαθιά και αληθινά να αγαπήσεις και να αγαπηθείς για να γίνουν πολύ έντονες αλλαγές στην ζωή σου, ανοίγοντας την καρδιά σου και πετώντας διάφορες αρνητικές σκέψεις και καταστάσεις. Η σχέση μ' ένα πρόσωπο, που προς το παρόν είναι φιλική, θα εξελιχτεί σιγά σιγά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει από την πλευρά σου όρεξη και διάθεση να κάνεις κάποιες κινήσεις που άλλες φορές δεν θα τις έκανες, λόγω μιας σχετικής ανεπάρκειας σε θέματα στρατηγικής. Τώρα νιώθεις ότι κινείσαι μέσα σε καλύτερα πλαίσια και από αυτό θα αντλήσεις δυνάμεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *