Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Καταργήθηκε η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών και το Επιτελείο της Α.Δ. Πέλλας

Το Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας μαζί με την Aστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών αποχαιρετά η Αστυνομία στην Πέλλα, μετά την ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας.

Η λήψη των αποφάσεων μεταφέρεται πλέον στην Θεσ/νίκη, όπου και θα γίνεται ο κεντρικός αστυνομικός σχεδιασμός για όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Τα νέα δεδομένα περιλαμβάνουν πλέον την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Κεντρικής Μακεδονίας και την Αστυνομική Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, κατά τα πρότυπα του αυτοδιοικητικού «Καλλικράτη».


Με ενδιαφέρον επίσης αναμένονται τα Προεδρικά Διατάγματα που θα καθορίσουν τη λειτουργία των αστυνομικών τμημάτων στην Πέλλα.



ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *