Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτρη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Τσαμήτρο Ηλία

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Τσαμήτρο Ηλία είχε στο γραφείο του, σήμερα Παρασκευή 11 Απριλίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας Πασόης Δημήτρης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού ευχήθηκε στον κ. Τσαμήτρο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τόνισε την άμεση ανάγκη για πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, το οποίο εξυπηρετεί μια τεράστια γεωγραφικά περιοχή και ζήτησε την καλύτερη λειτουργία των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Αλμωπίας.

Ανέφερε επιπλέον, ότι το Κέντρο Υγείας Αριδαίας έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του όλα αυτά τα 27 χρόνια λειτουργίας, και κάθε ενδεχόμενη υποβάθμιση της λειτουργίας του θα συναντήσει την αντίδραση των φορέων και των κατοίκων της Αλμωπίας.

Από την πλευρά του ο Διοικητής έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που έχουν προκύψει και εξέφρασε την πρόθεσή του να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αριδαίας με την καλύτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με το δήμο για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν.

Έπειτα ο κ. Ηλίας Τσαμήτρος, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολαΐδη Κων/νο, αφουγκράστηκε τα προβλήματα, (όπως η υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμό κλπ,) και τις προτάσεις των εργαζομένων και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα δοθεί οριστική λύση για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας με τους οδηγούς ασθενοφόρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *