Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Φιλικοί αγώνες για τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού με Ίκαρους Γιαννιτσών και Αίαντα Αμυνταίου (pics)

Γεμάτο σε αγωνιστική δράση ήταν άλλο ένα Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες αγοριών του Πανεδεσσαϊκού. Η αρχή έγινε το Σάββατο όπου τα τμήματα γεννηθέντων 1999-2000 και 2001-2002 αγωνίστηκαν με μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών στο Κλειστό Γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Φ. Γεντζής, ενώ την Κυριακή τα τμήματα γεννηθέντων 2001-2002 και 2003-2004 περιόδευσαν στο Αμύνταιο για φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του τοπικού Αίαντα κατόπιν πρόσκλησης του φίλου προπονητή Φωτιάδη Λάζαρου. Οι αγωνιστικές δραστηριότητες αναμένεται να κορυφωθούν για τους ‘’πράσινους’’ αμέσως μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα σύμφωνα με το προγραμματισμένο καλεντάρι.




Όσον αφορά την προγραμματισμένη συμμετοχή του συλλόγου στο Shooting and conditioning camp του Άρη Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Nick Gallis Hall το τριήμερο 14-16 Απριλίου, γνωρίζεται ότι έχει μισθωθεί λεωφορείο από τον Πανεδεσσαϊκό για τη μεταφορά λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των αθλητών και για τις τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *