Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 20/5 τα Ζώδια!

Φτάσε όπου δεν μπορείς!


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές η ανεξαρτησία που σε χαρακτηρίζει σε βοηθάει να εξελίξεις τις ιδέες σου και να βρεις μέσα σου κάποιες άκρες. Η δίαιτα και γενικά οτιδήποτε θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, είτε ψυχικά είτε σωματικά, θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.
Έρωτας: Οποιαδήποτε στεναχώρια βιώνεις θα φύγει πιο εύκολα από την πλευρά σου γιατί θα αντιληφθείς πως πρέπει να συμπεριφερθείς ανοικτά και να πεις αλήθειες αλλά με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Χρειάζεσαι πάνω από όλα την φιλιά και την γλυκιά αποδοχή από το πρόσωπο που είσαι μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αποφάσισες να δοκιμάσεις την τύχη σου και σε άλλο τομέα και αυτό μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι είτε έντονα την αίσθηση της ελευθερίας είτε την ατομική δραστηριότητα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία και θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτή θα σου δώσει μια αυθεντικότητα που θα σε βάλει σε διαδικασία για να δεις με ποιο τρόπο θα αλλάξεις όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω.
Έρωτας: Η επαφή με Τοξότη σε κάνει να χαίρεσαι και να ονειρεύεσαι. Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ γιατί μπορεί να φοβάσαι να ανοιχτείς επειδή βάζεις συνέχεια την λογική. Η κόντρα με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα σε υποχρεώσει να βγάλεις ένα σημαντικό συμπέρασμα στο τέλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκοπιμότητα που μερικές φορές σε κάνει να χάνεις την σωστή σου αντίληψη, τώρα θα σε ωφελήσει κι σε οδηγήσει σε κερδοφόρες συνεργασίες. Μπορεί μεν να κοντράρεσαι με άτομα αλλά υπάρχει διαφάνεια.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια άλλη εικόνα της πραγματικότητας κι αυτό σε βοηθάει στο να έχεις καλύτερη γνώμη σε κάποια θέματα. Το καλό είναι ότι θα έχεις αρκετό κέφι να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μερικές φορές δεν μπορούσες καν να ελέγξεις.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Υδροχόου σε κάνει να επιζητάς μεγαλύτερη φιλικότητα μαζί του. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει άνεση στην επικοινωνία και αυτό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς, ακόμα και σε κάτι δύσκολο που άλλες φορές φοβόσουν. Μια νέα γνωριμία με την βοήθεια ενός φίλου θα είναι για σένα αρκετά ενδιαφέρουσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην υποτιμάς την νοημοσύνη σου, επειδή δεν θέλεις να συγκρουστείς με ένα συνεργάτη ή με άτομα που έχεις άμεση επικοινωνία. Καλύτερα να εκφράζεις την γνώμη σου γιατί από αυτή θα ξεχωρίσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανησυχία και διάθεση να σταματήσεις να κάνεις αυτά που έκανες και να μην υποταχτείς πουθενά και σε κανέναν. Η διαφορετικότητα σήμερα μπορεί να σε ελκύσει περισσότερο και να μπεις στην διαδικασία της ψυχολογίας ή της αυτογνωσίας.
Έρωτας: Η σχέση με Υδροχόο είναι αρκετά περίεργη γιατί δεν υπάρχουν δυνατότητες από καμία πλευρά να τα βρείτε εύκολα, αν δεν κάνετε και οι δυο συμβιβασμό. Η επέμβαση ενός φίλου στα προσωπικά σας αντί να τα καλυτερεύσει μπορεί να τα κάνει χειρότερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Να έχεις τα αυτιά σου ανοικτά, κυρίως αν πρέπει να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου φέρνει κάθε λίγο και λιγάκι εμπόδια. Θα είναι καλύτερο να το διαχειριστείς με εξυπνάδα με σοφία γιατί από αυτό το πρόσωπο μπορεί να μάθεις πράγματα που ούτε καν τα περιμένεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο κι αυτό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις καλύτερα την γνώμη σου και να καταλάβουν και οι άλλοι τις δυνατότητες σου. Αν πάντως έχεις πάρει βοήθεια για να κερδίσεις κάτι, καλό θα ήταν να ευγνωμονούσες ανοικτά για την εμπιστοσύνη που επιδείχτηκε στο πρόσωπό σου.
Έρωτας: Η σχέση με Υδροχόο έχει μπει σε καλύτερη φάση γιατί έχεις καταλάβει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του, οπότε δεν γκρινιάζεις. Από την άλλη επειδή σιγά-σιγά νιώθεις καλύτερα με εσένα, θα νιώσεις καλύτερα και με το πρόσωπο που είσαι μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υποστήριξη, οπότε αν δεν ντραπείς, θα γίνει κάτι πολύ θετικό. Αν κούναγες κι εσύ το δαχτυλάκι σου, θα γίνονταν πολύ πιο ωφέλιμα πράγματα για σένα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η παρουσία ενός ιδιαίτερου ατόμου ή φίλου στην ζωή σου θα σου δώσει το άνοιγμα να μεγαλώσεις την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου. Ο λόγος είναι ότι θα δεχτείς να μπεις σε καινούργια μονοπάτια και πεποιθήσεις που παλιά με τίποτε δεν ενστερνιζόσουν.
Έρωτας: Η σχέση σου για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να είναι χαλαρή και καθόλου επιτηδευμένη. Μόνο μέσα από απλότητα σκέψεων και πράξεων νιώθεις καλά και δεν γίνονται μπερδέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις αμφιβολίες ότι με αυτό που κάνεις δεν θα κερδίσεις παραπάνω, μπες στη διαδικασία να αλλάξεις κάποια πράγματα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Το Λιοντάρι σαν συνεργάτης σου πηγαίνει αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη εκπαίδευση από την πλευρά σου.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα κάνεις κάποιες προσωρινές ρυθμίσεις σε υποθέσεις σου γιατί ακόμα δεν μπορείς να τις κλείσεις τελείως. Θέλεις να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τα έξω.
Έρωτας: Με την υπομονή πάντα ο άνθρωπος κερδίζει κι αν πιστεύεις στον ρομαντικό έρωτα θα βοηθήσει ώστε να εδραιώσεις καλύτερα την θέση σου. Μέχρι τώρα μπορεί να υπήρχε ένα άτομο που σε ανταγωνιζόταν. Αν όμως παραμένεις με σταθερότητα εκεί που θέλεις, θα δεις ότι θα κερδίσει η αγάπη και όχι η ανάγκη ή τα ψεύτικα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις τον χαμένο χρόνο σου κι αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργηθεί ισοτιμία ανάμεσα σε εσένα και ένα άτομο που φαίνεται σαν αντίπαλος. Το μυστικό είναι να μην υπάρχουν αντίθετες θέσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να διαφωνούν κάποιοι με το δημιούργημα ή την ιδέα σου αλλά να αποφεύγουν να συγκρουστούν μαζί σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να πιστέψεις σε εσένα και να μην δημιουργείς ίντριγκες με άτομα που παλιά ήταν φίλοι σου.
Έρωτας: Δεν μπορείς να αποδείξεις το ενδιαφέρον ενός Υδροχόου γιατί δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό αλλά ενδεχομένως να σε σκέφτεται τόσο έντονα και να μιλάει για σένα που διαισθητικά το αντιλαμβάνεσαι. Εκεί γίνεσαι χειρότερα γιατί δεν κάνει καμία κίνηση αλλά το ίδιο ίσως κάνει και το άλλο πρόσωπο. Το καλύτερο από όλα είναι να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, επειδή νιώθεις ότι ένα μέλος της ομάδας που συνεργάζεσαι, πιθανόν δεν σε υποστηρίζει. Ίσως νιώθεις άβολα και χωρίς να το θέλεις να συμβιβάζεσαι με πράγματα που δεν συμφωνείς. Προς το παρόν οι διπλωματικοί τόνοι σου χρειάζονται.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορεί να στηρίξεις κάποια πρόσωπα τα οποία είναι φίλοι σου αλλά έχετε και κοινές ιδέες και στόχους. Ίσως ταξιδέψεις ή μάθεις κάποιες πληροφορίες οι οποίες είναι πολύ πρωτοποριακές.
Έρωτας: Σίγουρα θα πετύχεις να φέρεις πιο κοντά σου ένα άτομο κι αυτό θα σου δώσει την άνεση να επικοινωνήσεις ανοικτά και να πεις αυτά που νιώθεις αλλά πάντα σε ένα φιλικό τόνο. Έχεις κερδίσει σχεδόν το παιχνίδι σε σχέση με ένα Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ κάνεις αρκετά καλή δουλειά με οτιδήποτε καταπιαστείς, μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν τελικά έχεις επιλέξει σωστά και να μην κάνεις παραπάνω κινήσεις γιατί φοβάσαι. Περίμενε λίγο γιατί μετά από μερικές ημέρες θα έχεις κάποια καλά αποτελέσματα. Το να μιλήσεις επίσης ανοικτά για ένα πρόβλημα που υπάρχει, θα είναι καλή κίνηση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη διάθεση ελευθερίας η οποία θα σου βγει αρκετά επαναστατικά. Για αυτό θα δοκιμάσεις καινούργια πράγματα χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις κάτι ουσιαστικό.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι θα σου αυξήσει το ρομαντικό στοιχείο και θα σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο για το τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις σε μια κατάσταση που είναι αρκετά δύσκολη. Από την άλλη ο Καρκίνος θα σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό θέμα κι ίσως πάρετε αποφάσεις από κοινού, κυρίως για συμβίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καλή αιτία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο σου φαίνεται δύσκολη λόγω διαφορετικών ιδεών αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη φιλικότητα και ευλυγισία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα γιατί θα χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτό θα βοηθήσει στο να κάνεις καλύτερο το έργο σου.
Έρωτας: Οτιδήποτε σε ενοχλεί θα βρεις το θάρρος να το πεις και πάνω από όλα να διεκδικήσεις χωρίς φόβο το δίκιο σου. Όλο αυτό τον καιρό έχεις πάρει φόρα και δεν μπορεί τίποτε και κανένας να σε σταματήσει γιατί δεν φοβάσαι και αυτό είναι σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή έχεις ελαστικότητα σαν άτομο ίσως σήμερα βάλεις τα όριά σου και αυτό θα σου δώσει θάρρος και ελπίδα ότι κάτι διαφορετικό μπορεί να γίνει με στόχο την ανέλιξή σου.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Αναγκαστικά αφήνεις την υπομονή και την ηρεμία και μπαίνεις σε ενεργό δράση. Το καλύτερο για σένα είναι να μπορείς να εκφραστείς χωρίς το φόβο ότι θα σε κατηγορήσουν ή θα σε κρίνουν άδικα.
Έρωτας: Η διακριτικότητα ανάμεσα σε εσένα κι ένα Λιοντάρι μπορεί να σταματήσει να υπάρχει και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει πλέον να κρύβεσαι ή να μην εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Ο λόγος αυτός θα σε κάνει να διεκδικήσεις με ένα όμως έξυπνο και φιλικό τρόπο τα δικαιώματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ετοιμότητα και μπορεί εύκολα να συμμετάσχεις σε μια ομάδα χωρίς να νιώθεις απομόνωση ή ακόμα και ανταγωνισμό. Το ότι αυτή την περίοδο μπαίνεις πάντα στην μέση για να καλύψεις κάποιους συνεργάτες σου είναι δεδομένο και πάνω σε αυτό εκπαιδεύεσαι.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *