Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Με 26% θα φορολογηθούν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί για τη χρήση 2013»

Παρέμβαση στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη και στον Διευθυντή Εισοδήματος κ. Μπαλάσκα Παναγιώτη έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για να διευκρινιστεί το καθεστώς φορολόγησης των αγροτικών συναλλαγών για την χρήση του έτους 2013. 

Για το θέμα αυτό ο Βουλευτής κ. Τζαμτζής κατέθεσε μάλιστα και σχετική ερώτηση στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Ο κ. Τζαμτζής ενημερώνει τους αγρότες σύμφωνα με τις απαντήσεις που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ότι «οι αγροτικοί σύλλογοι θα φορολογηθούν για τη χρήση 2013με συντελεστή 26% και οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος για τη χρήση 2013. 

Για τη χρήση του οικονομικού έτος 2014 θα φορολογηθούν στο τέλος του έτους 2014 και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και οι αγρότες με συντελεστή 13%.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *