Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα

Οι βροχές, κατά τόπους καταιγίδες, αλλά και οι άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα και δεν έχουν καταγραφεί ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η τροχαία πάντως συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος υπάρχει κίνδυνος για πρόκληση ατυχημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της βροχής, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους δρόμους γίνεται με σχετικά χαμηλές ταχύτητες, ενώ δύσκολη είναι και η μετακίνηση των πεζών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Για το Σάββατο θα διατηρηθούν οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη από τις προηγούμενες ημέρες. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα "φορέσει" τα καλοκαιρινά του.


ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *