Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πρόσκληση σε υπαίθρια μουσική & ποιητική βραδιά από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας

Η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου αλλά και με αφορμή το κλείσιμο ενός ακόμα παιδαγωγικού κύκλου, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε υπαίθρια μουσική - ποιητική βραδιά, την Τρίτη στις 10 του Ιούνη 2014 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, με θέμα: «Μαρτυρώ της ψυχής τ’ ανείπωτα».

Στην εκδήλωση θα διαβάσουν ποιήματά τους ποιητές απ’ όλο τον νομό Πέλλας και όχι μόνο, ενώ με εκλεκτή μουσική θα πλαισιώσουν την εκδήλωση οι εξαίρετοι μουσικοί: Βάσω Βελιγράδη, Θοδωρής Σιταράς και Γιώργος Πουλίδης.

Όσοι ποιητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 6944554354 και 6947444208.

Τιμή πρόσκλησης: 6 €. (Περιλαμβάνει: Ένα μικρό ποτήρι κρίκετ μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί ή ένα αναψυκτικό, συνοδευμένα με ανάλογο snack.

Από το Δ.Σ. της Παιδαγωγικής Εταιρείας
Ν. Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *