Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 6/5 τα Ζώδια!

Για να πατάς στέρεα στην γη, πρέπει το ένα σου πόδι να είναι έξω από αυτήν


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη φόρτιση και αυτό είναι θετικό γιατί σε βγάζει από τις έγνοιες και τα εσωτερικά προβλήματα κυρίως. Η δημιουργία θα είναι το κομμάτι που θα σε εκφράσει περισσότερο από όλα.
Έρωτας: Η προσωπικότητα ενός Λιονταριού θα σε ηρεμήσει με κάποιο τρόπο και αυτό θα σου δώσει την άνεση να εκφραστείς όσο μπορείς πιο ελεύθερα και άνετα γιατί θα βάλεις τις επιθυμίες σου να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητές σου. Το ζητούμενο είναι να κερδίζεις κάποια χρήματα έστω και αν ρισκάρεις ένα κομμάτι από την προσωπική σου δημιουργία. Στο τέλος θα πετύχεις να κάνεις αυτό που θέλεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα τρόπο πολύ επιβλητικό και πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις τις σωστές επιλογές γιατί θα υπάρχει έντονος υποκειμενισμός. Χρειάζεσαι ένα μικρό σκούντημα για να λειτουργήσεις γιατί μπορεί να περιμένεις να σου κτυπήσουν την πόρτα.
Έρωτας: Η διάκριση που μπορεί να κάνεις για ένα άτομο ίσως να είναι η αφορμή να χάσεις την σωστή σου κρίση. Απέφυγε να διαλέγεις άτομα που σε κολακεύουν γιατί εκεί μπορεί να ξεγελαστείς. Να προτιμήσεις άτομα που κουβαλάνε αλήθεια και όχι ψέμα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη απολυτότητα από ό, τι παλιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να συναντήσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες δεν θα κάνουν και τόσο καλό στην ψυχοσύνθεση σου γιατί το ζητούμενο είναι να πάρεις φόρα και να μην σταματήσεις σε τίποτε. Πιθανόν να νιώσεις ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο ή να αναγνωριστεί η δουλειά σου σε μεγαλύτερη εμβέλεια και αυτό να μην γίνει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παίρνεις κουράγιο από διάφορες καταστάσεις και ανεβαίνει το ηθικό σου γιατί μπορεί να βρεθούν άτομα που θα θαυμάσουν την δουλειά σου και την προσωπικότητά σου.
Έρωτας: Έχεις εσωτερική αναστάτωση αλλά αυτό σε κάνει και νιώθεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις ακόμα και με τον πιο δύσκολο στόχο που μπορεί να είναι και ένα Λιοντάρι. Ο Σκορπιός μπορεί να σε δοκιμάζει και χρειάζεται να μην πέσεις στο λούκι των εξετάσεών του. Παρέμεινε ο εαυτός σου και δεν θα χάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαφή και η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που πιθανόν είχατε μια παλαιότερη συνεργασία ίσως να είναι το έναυσμα για την επισημοποίηση μιας κατάστασης η οποία θα σου φέρει χρήματα. Από την άλλη η απόφαση για την συμμετοχή σου σε κάποια σχολή πιθανόν να σε ξεμπλοκάρει από πολλά θέματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές στο να βρεθείς σε έναν ευρύτερο κύκλο και κυρίως πολύ πιο λαμπερό από αυτό που ήδη είσαι, αλλά τελικά θα κάνεις την διαφορά. Θα βρεθείς να κάνεις μεγαλόπρεπες κινήσεις και κυρίως να έχεις εσωτερική γενναιοδωρία και πιθανή συγχώρηση. Για αυτό και κάνεις πρώτα κάποια δώρα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους.
Έρωτας: Η φιλική συμπεριφορά ενός Υδροχόου θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο τι θα πρέπει να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα Λιοντάρι και πιθανόν να σε πιάσει μια μικρή ζήλεια και σίγουρα θα φανεί πολύ πιο έντονα από άλλες φορές. Πιθανόν μια ξαφνική γνωριμία με ένα Κριό θα σου σπάσει την ρουτίνα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να διεκδικήσεις και θα το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλα περιθώρια. Πιθανόν να χρησιμοποιήσεις νέες μεθόδους οι οποίες ξεφεύγουν από το κλασσικό. 



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις προσωπική γοητεία κι αυτό βοηθάει στο να γίνεις το επίκεντρο και κυρίως το να είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η σε οτιδήποτε μπορεί να σου βγει σε επίπεδο ρίσκου. Μια πρωτοποριακή μέθοδος που θέλεις να ακολουθήσεις και μπορεί να αφορά και σε γνώση από το εξωτερικό θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από την πλήξη.
Έρωτας: Η διάθεση για ατομικότητα θα είναι τόσο έντονη που μπορεί να θυμώσει ένα πρόσωπο μαζί σου, κυρίως ένα άτομο που είστε συνέχεια μαζί και τώρα ξαφνικά θα δείξεις μια πιο ελεύθερη συμπεριφορά. Ο Ταύρος μπορεί να σε στριμώξει με ένα τρόπο πολύ κτητικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά θα είναι έντονο και αυτό που θα έχεις να κάνεις είναι να εξασφαλίσεις κάποιες προτεραιότητες που είναι αποκλειστικά δικές σου. Η διακόσμηση του σπιτιού σου πιθανόν να σε βάλει σε έξοδα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι χρειάζεσαι να ξαναβρείς τη δύναμή σου και μέσα από αυτή να βγεις και πάλι μπροστά χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε υποσκελίσουν. Για αυτό μπορεί να προτιμήσεις να έχεις μοναχικότητα για να μην γίνει κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις.
Έρωτας: Η κρυφή επαφή με έναν Υδροχόο θα είναι αρκετά δύσκολη γιατί θα διαπιστώσεις ότι άλλες είναι οι ανάγκες του και άλλες οι δικές σου. Το καλό όμως είναι ότι θα υπάρξει η κοινή λογική που θα σε κρατήσει για να μην γίνουν υπερβολές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες προτάσεις που πρέπει να μελετήσεις πρώτα και μετά να τις δουλέψεις με περισσότερο ευελιξία και ευστροφία. Η ξαφνική συνεργασία που μπορεί να βγει πιθανόν να μη σε καλύπτει ακόμα αλλά κάτι θα γίνει στο τέλος.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια φυσική άνεση που σε βοηθάει και σε βάζει στην πρώτη γραμμή. Η εικόνα σου είναι άκρως εντυπωσιακή και κερδίζεις τους γύρω σου, κυρίως φίλους και ομάδες που θα βρεθείς μαζί τους.
Έρωτας: Η σχέση με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο είναι πολύ ζεστή και αυτό θα σου δώσει κουράγιο για να συνεχίσεις και να εκδηλωθείς πιο εύκολα. Από την άλλη ο Ταύρος έχει κάποια υπερβολή που σου προκαλεί κάποιο φόβο αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυνατότητες οι οποίες προέρχονται από την υπομονή σου και γενικά από την σταθερότητα των απόψεών σου. Ο τρόπος που θα δοκιμάσεις να γίνεις το επίκεντρο είναι το ότι θα αναλάβεις αρχηγική θέση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει από μέσα σου μια εσωτερική δύναμη που χρειάζεται όμως να την κουμαντάρεις όσο μπορείς περισσότερο γιατί το εγωκεντρικό κομμάτι του χαρακτήρα σου θα είναι αυτό που θα βγει στην επιφάνεια και θα σε κάνει είτε να συγκρουστείς είτε να διεκδικήσεις ένα δύσκολο κομμάτι από την πίτα που υπάρχει γύρω σου.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι είναι αρκετά παθιασμένη και αν με κάποιο τρόπο έχετε χαθεί ξαφνικά θα παρουσιαστεί και θα σε κάνει να καταλάβεις ότι είναι ένα άτομο αξέχαστο στην ζωή σου. Μπορεί όμως εσύ να πρέπει να τραβήξεις μπροστά αν δεν έχει η επαφή σας ομαλή ροή.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να πάρεις τα ηνία από μια κατάσταση και αυτό θα σε κάνει πιθανόν να αναλάβεις ένα έργο πολύ πιο δύσκολο αλλά δημιουργικό που θα σε υποχρεώσει να επεκτείνεις τα όριά σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις ευδιαθεσία και αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα με τους γύρω σου. Αν βγάλεις το παιδί από μέσα σου θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα ελαφρώσεις από βάρη και ενοχές.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και θα βρείτε πολλά κοινά σημεία τα οποία πιθανόν να μην τα είχες δει. Η σχέση με Ταύρο θα σου δώσει αν το θέλεις ένα στήριγμα για να εξελιχθείς. Είναι όμως δύσκολη η επαφή μεταξύ σας γιατί διαφωνείτε σε θέματα ιδεολογίας και αξιών.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες εξελίξεις και κυρίως σε μια υπόθεση που ίσως να είχε σταματήσει. Τώρα θα έρθει και πάλι μπροστά σου χωρίς όμως να έχεις κάνει κάτι ιδιαίτερο. Άρπαξε την ευκαιρία και μην κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μην αμφισβητείς την αξία των ατόμων που είναι κοντά σου γιατί θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές για τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους και ίσως να μην μπορέσεις. Ίσως τώρα χρειάζεσαι να βρεις την προσωπική σου ταυτότητα σε ό, τι κάνεις στην καθημερινότητά σου για να μην βρεθείς σε χάος.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Ταύρου σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια. Από την άλλη ο Κριός σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι γιατί πιστεύεις ότι σε βγάζει έξω από τα όριά σου. Επίσης στην δουλειά υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε ζορίζει και κυρίως αν είναι Λιοντάρι αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις δυνατότητα εξέλιξης για αυτό θα προσπαθήσεις να δώσεις ένα νέο προφίλ σε κάτι που κάνεις. Προσπάθησέ το και μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κατακλύζουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα ταυτιστείς εύκολα με άλλα πρόσωπα και αυτό θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις και κάποια καινούργια που μπορεί να έχεις ανάγκη για να σε στηρίξουν σε θέματα που θα σε προωθήσουν προς τα έξω.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σου θα είναι πιο ζεστή και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μόνο πρόσεξε τις υπερβολές με έναν Ταύρο. Αντίθετα με το Λιοντάρι μπορεί να εξελιχτεί ένας μεγάλος έρωτας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανότητα να έχεις μια πρόταση που όμως μπορεί να μην σε αφορά προσωπικά σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμό. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις, αν θέλεις να συμμετάσχεις μια ομαδική συνεργασία.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να καταλάβεις τι είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να αυξήσεις σε καθημερινό επίπεδο για να κερδίσεις κάποια άτομα που είναι καλό να είναι κοντά σου.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Λιοντάρι βρίσκεται σε δύσκολο σημείο γιατί μερικές φορές δεν έχετε κοινά σημεία επικοινωνίας. Εσύ θέλεις ασφάλεια και το άλλο άτομο σεβασμό και πιθανόν περισσότερη προσωπική φροντίδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες εκκρεμότητες από την πλευρά σου που ενώ δείχνουν ότι πάνε να κλείσουν ίσως υπάρξει αναβολή. Ένα πρόσωπο πιστεύει ότι το έβγαλες απ' έξω και θα χρειαστεί από την πλευρά σου να πάρεις θέση και να μην το αγνοήσεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *