Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Ουσιαστική λύση στο πρόβλημα των κτηνοτρόφων με την τροπολογία για τα βοσκοτόπια»

Στα πλαίσια της ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών έγινε δεκτή από την κυβέρνηση η τροπολογία που αφορά στα βοσκοτόπια. Την εν λόγω τροπολογία υπογράφουν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. 

Με τις νέες ρυθμίσεις εισάγεται ο όρος βοσκήσιμη γη, γεγονός που αναμένεται να λύσει πολλά προβλήματα και να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των κτηνοτρόφων, οι οποίοι κατά την περασμένη χρονιά αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες στην καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης δήλωσε τα εξής: « Η αποδοχή της τροπολογίας από την κυβέρνηση παρέχει ουσιαστική λύση στα προβλήματα που παρατηρήθηκαν σχετικά με τις καταβολές της ενιαίας ενίσχυσης. Είναι σημαντικό εισερχόμενοι στη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική να ξεπεράσουμε όλα τα ζητήματα που δημιουργούν παρακωλύσεις στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στην ενίσχυση των παραγωγών μας αλλά και στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας. Με την εν λόγω τροπολογία δίνεται ένα τέλος στο σοβαρότατο ζήτημα που αντιμετώπισαν οι κτηνοτρόφοι, γεγονός που προκαλεί σε όλους μεγάλη ικανοποίηση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *