Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών της Βορείου Ελλάδος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο μπροστά από το Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν το πρωί παραγωγοί λαϊκών αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, απέχοντας για ακόμη μια ημέρα από την εργασία τους. Εκπόσωποί τους υποστηρίζουν πως θα φθάσουν μέχρι και το Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου, όπως λένε "να δοθεί δίκαιη λύση στα προβλήματα που δημιουργεί το σχετικό νομοσχέδιο".

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών των προαναφερόμενων περιοχών, Βασίλης Μακρίδης “ναι μεν γίνανε κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο εκκρεμούν ζητήματα (διατάξεις που ψηφίζονται σήμερα) που μας οδηγούν στον γκρεμό”.

Οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν θα ωφεληθούν οι καταναλωτές και ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στις λαϊκές αγορές τη στιγμή που έχουν αυξηθεί διόδια, φορολογία κ.λπ. ενώ ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και έναρξη του διαλόγου από μηδενική βάση.


ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *