Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεκαεπτάχρονος αθλητής του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια

O δεκαεπτάχρονος αθλητής του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στο αιματολογικό τμήμα «Στοργή». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου, η διαδικασία είναι: Δίνουμε λίγο αίμα για εξετάσεις και αν μας απαντήσουν θετικά ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και για ποιόν είναι: ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή»).
Μας καταγράφουν στην λίστα η οποία πηγαίνει στο παραπάνω Νοσοκομείο και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Είτε με το αιματολογικό τμήμα Στοργή του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τηλ. επικοινωνίας: 2313307545, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Τράπκο Δημήτριο. Ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.

6 comments:

  1. ολα καλα θα πανε εισαι παλικαρι μητσο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min masas aderfe...pes stous goneis sou na pane na vroune ton geronta paisio stous promaxous na tou poune na kanei proseuxh einai agios anthropos..40 lepta makria apo tin edessa einai...ypomonh...kai pisth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη τα παρατας αγορι μου...ο θεος μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολυ δυνατο παιδι. Θα τα καταφερει! Θα σε βοηθησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγορινα μου ολα θα πανε καλα!! Εχεις την σπιθα της ζωης μεσα σου, μην το βαζεις κατω, θετικη σκεψη μονο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *