Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Μισή... παράταση για την πληρωμή ΦΠΑ

Παράταση, αλλά... για λίγους και για λίγο δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την πληρωμή του ΦΠΑ, μετά τα τεχνικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στο TAXISnet και ταλαιπώρησαν τους φορολογουμένους.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η παράταση αφορά σε δηλώσεις όπου, λόγω τεχνικού προβλήματος, οι ταυτότητες οφειλής που έχουν εκδοθεί αναφέρουν λανθασμένα ως καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του οφειλόμενου φόρου την 30/05/2014.

Σημειώνεται ότι χθες ήταν η τελευταία μέρα για την πληρωμή του ΦΠΑ, που σημαίνει ότι όσοι λόγω της δυσλειτουργίας του συστήματος δεν κατάφεραν να υποβάλουν τη δήλωση, κινδυνεύουν με πρόστιμα, και δεν καλύπτονται από την παράταση αυτή.

Μάλιστα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, η παράταση αυτή δε δίνεται μέχρι την επόμενη Δευτέρα, αλλά μόνο μέχρι την Παρασκευή 2 Μαΐου!



ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *