Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πρωτομαγιά τα Ζώδια!

Η ισχυρογνωμοσύνη που δεν συνοδεύεται από φρόνηση αξίζει λιγότερο και από το μηδέν.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προχωράς παρακάτω και αλλάζεις σελίδα και αυτό είναι που σε βοηθάει να αναρρώσεις από πληγές και λάθος επικοινωνία κυρίως με συγγενικά πρόσωπα ή με άτομα από τον πολύ στενό σου εργασιακό χώρο.
Έρωτας: Η δυνατότητα να ξεπεράσεις μια περίοδο στην ζωή σου που ήταν κάπως δύσκολη με έναν Ταύρο, Ζυγό ή Ιχθύ δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλά τουλάχιστον σήμερα θα έχεις το ταλέντο έστω και μέσα σου να το διαχειριστείς καλύτερα χωρίς όμως να βάζεις σάλτσες στα συναισθήματά σου και να τα καλύπτεις
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να γυρίσεις σελίδα σε κάποιες συνεργασίες και είναι καιρός να το ρισκάρεις όμως πρώτα καλύτερα να συζητήσεις και να ανταλλάξεις γνώμες και με άλλα πρόσωπα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ιδέες αυτήν την περίοδο οπότε μπορεί να κάνεις κινήσεις, περισσότερο όμως για να τις επικοινωνήσεις παρά να τις εκτελέσεις γιατί μάλλον δεν έχεις διάθεση να κάνεις το κάτι παραπάνω.
Έρωτας: Η επικοινωνία με έναν Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα γιατί σου δείχνει πώς να ξεκολλάς από τα τετριμμένα που πολλές φορές επιμένεις κάνεις και να κινείσαι. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την σχέση επίσης με έναν Ιχθύ ο οποίος έχει μπει στην διαδικασία και σε φλερτάρει χωρίς όμως να τον κρίνεις συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις εφαρμόσει τις εμπειρίες σου στην καθημερινότητα. Αυτό που χρειάζεσαι να κάνεις είναι μεγαλύτερα ανοίγματα και να βάζεις στόχους σε επίπεδο επικοινωνίας. Πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση που είναι κάπως έξω από τα νερά σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια ημέρα ξεχωριστή για σένα αλλά για να την ευχαριστηθείς χρειάζεται να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα. Οπότε μην μπαίνεις σε παγίδες να κρίνεις πρόσωπα ή να αρνείσαι να δεις ότι πιθανόν να κάνεις κάποια λάθη.
Έρωτας: Πιθανόν να υπάρχει και κάτι παραπάνω με την κρυφή σχέση που σε ταλαιπωρεί εκτός από την ερωτική συναναστροφή. Ίσως έχετε και κάποια οικονομικά αλισβερίσια και αυτό τελικά να σας χαλάει την ουσία. Χρειάζεται προσοχή η επαφή με έναν Τοξότη γιατί μπορεί να τον πληγώσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η περηφάνια μερικές φορές δεν είναι καλός σύμμαχος. Για αυτό αν έχεις κάποια θέματα να επιλύσεις καλύτερα να τα μοιραστείς με ένα πρόσωπο που θα εμπιστεύεσαι, αντί να παραμένεις στην μοναξιά και στην ανασφάλεια. Σίγουρα σήμερα έχεις πιο εύκολη πρόσβαση, αρκεί να μην νιώθεις λύπη για τον εαυτό σου αλλά και για το άλλο το πρόσωπο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ικανότητα αντίληψης και μπορείς και βλέπεις πέρα από τα προφανή. Πιθανόν να διαβάζεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές την ψυχολογία ενός ατόμου και να ξέρεις με ποιο τρόπο θα κινηθείς, άσχετα με το αν παραμένεις στο περιθώριο.
Έρωτας: Έχεις πιο ελεύθερες απόψεις και αυτό σε βοηθάει να κατανοήσεις την τρελή συμπεριφορά ενός Τοξότη ή Υδροχόου. Χρειάζεται από την πλευρά σου να αφήνεις να ανασαίνουν και λίγο τα άτομα που σε ενδιαφέρουν γιατί μερικές φορές τα πνίγεις με την γκρίνια ή την μιζέρια σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ιδέες που θα τις προχωρήσεις αν βρεις ανταπόκριση από την πλευρά ενός προσώπου που είσαι μαζί σε καθημερινή βάση. Προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός/η και να μην το μετανιώσεις γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις πιθανόν να βρεθεί μια πολύ καλή λύση.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αναβάθμιση που θα κάνεις θα είναι πολύ πιο μεγάλη από άλλες φορές γιατί θα μπλεχτείς και με άλλο κόσμο που θα σε βοηθήσει με τον τρόπο του και την μεταξύ σας επαφή να ξελαμπικάρεις και να έχεις λιγότερο άγχος.
Έρωτας: Έχεις επιστρατεύσει όλο το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να ρίξεις ένα πρόσωπο που προς το παρόν σου φέρεται φιλικά. Έχεις όμως πειθώ αφού το ερωτικό στοιχείο για σένα είναι πολύ σημαντικό οπότε θα κερδίσεις σε ό, τι και να κάνεις, κυρίως αν είναι Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προβολή αυτού που κάνεις που θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να σε ξεμπλοκάρει αλλά και να σε ξεκολλήσει από την συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Οπότε, θα αναγκαστείς και εσύ να κινηθείς και να κάνεις πράγματα που σε συμφέρουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ανησυχία την οποία δεν είναι εύκολο να ρεγουλάρεις γιατί συνέχεια πρέπει να περνάς από μια δοκιμασία η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη επειδή νιώθεις ότι κάποιος σε κρίνει για τις γνώσεις σου αλλά και τις επαφές σου.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν υπάρχει ένα σταθερό σημείο αναφοράς και αυτό σε προβληματίζει περισσότερο. Καλύτερα να ορίσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και μετά τι θέλει το άλλο πρόσωπο για να περάσετε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το άγχος που πιθανόν να σε έχει καταλάβει θα περάσει πιο εύκολα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι και συγχρόνως να μην βλέπεις κάποιες ευκαιρίες οι οποίες είναι μπροστά σου αλλά φοβάσαι να τις αρπάξεις.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις την ισορροπία η οποία σε βοηθάει να ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες που έχουν βγει στην επιφάνεια. Ο τρόπος που σκέφτεσαι δεν είναι στατικός οπότε είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να ξεκολλήσεις από αδιέξοδα.
Έρωτας: Η ερωτική συμπεριφορά ενός Υδροχόου είναι πολύ έντονη για αυτό πιθανόν να μην μπορείς να αντισταθείς στις απαιτήσεις του. Το καλύτερο από όλα είναι να καταλάβεις ότι και εσύ έχεις ψυχή και ανάγκες για να το χειριστείς καταλλήλως. Καλό είναι να μην μπερδευτείς αν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες ημέρες με τα συναισθήματα λύπης για έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείσαι πιο εύκολα και συζητάς τα προβλήματα που είναι προς επίλυση. Δεν σημαίνει όμως ότι μπορούν να λυθούν οριστικά γιατί έχεις κάποιες ανασφάλειες σε υλικό επίπεδο και χρειάζεται να τις δουλέψεις παραπάνω.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η συμπεριφορά σου θα είναι περισσότερο απελευθερωμένη και θα έχεις διάθεση να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις. Δεν είναι εύκολο για σένα γιατί βγαίνεις έξω από τα νερά σου αλλά τουλάχιστον θα δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο αλλά και Τοξότη θα κριθεί γιατί θα δοκιμάσεις να έρθετε πιο κοντά με ένα τρόπο πιο ευχάριστο και άνετο. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία να δείξεις και την άλλη πλευρά της προσωπικότητάς σου την πιο ανάλαφρη ή πιο «ρηχή» όπως συνηθίζεις να λες.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις προσπάθειες που σε βοηθούν να ανοίξεις καινούργιες πόρτες σε δουλειές που είναι κάπως πιο εύκολες για σένα και κυρίως πιο ευχάριστες. Παρόλο που δεν το στηρίζεις και πολύ θα δεις ότι τελικά θα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι νόμιζες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει ψυχική ανάταση και μια ευφορία προς όλους και όλα που είναι ελαφρώς χαοτική. Αποφάσισε τι θέλεις γιατί μπορεί να έχεις υπόψη σου να δεις πολλούς φίλους σου και να κάνεις αρκετές επαφές τουλάχιστον για σήμερα και στο τέλος να μην ευχαριστηθείς τίποτα.
Έρωτας: Έχεις μερικές φορές μια παιδικότητα που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα ή την σχέση σου που δεν έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου ή όχι αλλά από τον τρόπο που φέρεσαι. Αυτό είναι το δυνατό σου σημείο τελικά γιατί κανένας δεν σε βαριέται. Η σχέση με Δίδυμο σε προβληματίζει αλλά δεν χαλάει ο δεσμός.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητήσεις, κόντρα συζητήσεις και επαφές και βρίσκεσαι με πολύ κόσμο ακόμα και σήμερα. Στην ουσία δεν αποφασίζεις τι θέλεις γιατί όλο και κάτι καινούργιο ξεφυτρώνει και σε ξεσηκώνει. Συγκεντρώσου σε ένα και ξεκίνα από εκεί. Το διπλό ταμπλό δεν σε βοηθάει στην προκειμένη φάση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η επικοινωνία που αναγκάζεσαι να έχεις με άτομα που μπορεί ακόμα και να μην σου πηγαίνουν σε κουράζει αλλά τελικά θα βρεις τρόπο να εκφράσεις τις προθέσεις σου.
Έρωτας: Κάνε εσύ το πρώτο βήμα αν βλέπεις δυσκολίες και γενικά καθυστερήσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου. Υπάρχει και η διπλωματική οδός για να τα βρίσκεις με τον Δίδυμο που σε βγάζει έξω από ρούχα σου τις πιο πολλές φορές. Επίσης ο Υδροχόος μπορεί να κάνει ένα βήμα για καλύτερη επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη κατανόηση από τα άτομα που είναι μαζί σου και αν δεν στην προσφέρουν θα αναγκαστείς να υποχωρήσεις και να φερθείς κάπως σκληρά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη οικειότητα και θάρρος με κάποια άτομα που ανήκουν σε μια ομάδα ή είναι μέλη της φιλικής σου παρέας. Μέσα από αυτό ανοίγεσαι και γνωρίζεσαι με περισσότερο κόσμο που αυτή την στιγμή τον έχεις ανάγκη.
Έρωτας: Μην αναβάλλεις κάτι που θέλεις για άλλη ημέρα. Καλύτερα να ρίξεις τα μούτρα σου όπως λες και να επικοινωνήσεις με το Λιοντάρι που είστε σαν το σκύλο με την γάτα. Αυτό θα σε βοηθήσει και θα σε ξεμπλοκάρει από προσωπικά αδιέξοδα. Από την άλλη ο Καρκίνος είναι εκεί αλλά σε κουράζει με τις παραξενιές του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια απωθημένα και προσπαθείς να τα βγάλεις με έναν καλύτερο τρόπο για αυτό δεν αφήνεις τα ηνία από τα χέρια σου, κυρίως για μια δουλειά που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό. Εκεί που νομίζεις ότι όλα θα τελειώσουν και τίποτα δεν θα γίνει ξεπηδάει από το πουθενά η ευκαιρία.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Έχεις ένα μπέρδεμα και κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνεσαι να επικοινωνήσεις πιο εύκολα γιατί θα παραμείνεις στο περιθώριο και δεν θα σου κάνει καλό. Ο χώρος σου μπορεί να γεμίσει με κόσμο που από την μια σου αρέσει αλλά από την άλλη σε κουράζει.
Έρωτας: Έχεις ασχοληθεί με έναν Δίδυμο ο οποίος ίσως να μην είναι και τόσο κοντά σου όσο θέλεις. Και αυτός από την πλευρά του πιστεύει το ίδιο για σένα. Οπότε κάνε το πρώτο βήμα γιατί εσύ συνήθως εξαφανίζεσαι. Η θετική σκέψη για τον Σκορπιό ή τον Παρθένο βοηθάνε στο θέμα εμπιστοσύνης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ανακατέψει πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος δεν θα βγάλεις άκρη αν πρέπει να αποφασίσεις γιατί όλα θα σου κάνουν. Το καλύτερο είναι να ξεκαθαρίσεις αυτό που θέλεις και πάνω από όλα να μην κοροϊδεύεις τους γύρω σου λέγοντας τους διαφορετικές απόψεις και επιθυμίες.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *