Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στις ΗΠΑ η πρώτη αποικία γυμνιστών (Σαν σήμερα 13/6)

1930 Ανοίγει στις ΗΠΑ η πρώτη αποικία γυμνιστών.

1995 στην Ελλάδα, ματαιώθηκε οριστικά η δημιουργία καζίνο στον Φλοίσβο, μετά την απόσυρση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

1983 το ''Παϊονίρ 10'', που ταξίδευε στο διάστημα εδώ και 11 χρόνια, έγινε το πρώτο διαστημόπλοιο που εγκατέλειψε το ηλιακό μας σύστημα.





 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο



Μουσική 13/6
 
1969 Μια ημέρα μετά την φωτογράφηση με το νέο τους μέλος, οι The Rolling Stones δίνουν συνέντευξη τύπου στο Hyde Park του Λονδίνου για να συστήσουν το νέο τους κιθαρίστα Mick Taylor. Ο εικοσάχρονος πρώην μέλος των John Mayall's Bluesbreakers, θα κάνει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση με τους Stones τον ερχόμενο μήνα, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Hyde Park.
 
1970 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "The Long and Winding Road". Το τραγούδι έγραψε ο Paul McCartney και είναι μέρος του τελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος "Let It Be". Ο μάνατζερ τους, Allen Klein είχε παραδώσει τις ηχογραφήσεις εν αγνοία του McCartney στον  Αμερικανό παραγωγό Phil Spector, ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές στα τραγούδια. Η ενορχήστρωση που έκανε στο "The Long and Winding Road" εξόργισε τον McCartney και εννέα ημέρες αφού το είχε ακούσει ανακοίνωσε την διάλυση των The Beatles. Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού ακούγεται στην ταινία του συγκροτήματος "Let It Be".

Αθλητισμός 13/6
 
 13/6/2004 Η Ολυμπιακή φλόγα φθάνει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με λαμπαδηδρόμους τον Ρονάλντο και τον Πελέ. Η εικόνα με τον Πελέ να κλαίει κρατώντας την δάδα θα παίζει για πολλές μέρες στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα

13/6/2004 Ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομάτης εκλέγεται στην Ευρωβουλή

13/6/1998 Πεθαίνει, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ηλικία 74 ετών ο Fernand Sastre, πρόεδρος, από κοινού με τον Michel Platini, της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας '98 και πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
 
Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *