Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Εφοπλιστική οικογένεια στο κύκλωμα με την ηρωίνη ενός τόνου

Ένας εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο γιος του, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω τους ενός τόνου, που εντοπίστηκε μετά από μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, το ΣΔΟΕ και τη αμερικανική δίωξη ναρκωτικών DΕΑ, σε δύο σημεία στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τον εντοπισμό περίπου 500 κιλών ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί, όπου γινόταν η συσκευασία σε σάκους μαρμαρόσκονης, στοιχεία και πληροφορίες από τους πρώτους συλληφθέντες οδήγησαν τους επικεφαλής της επιχείρησης στην οικία του εφοπλιστή στη Φιλοθέη, όπου ύστερα από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 500 κιλά από το ίδιο ναρκωτικό.

Ο εφοπλιστής φέρεται να είναι κάτοχος τεσσάρων δεξαμενόπλοιων στο Ντουμπάι.

Επίσης, μεταξύ των συλληφθέντων είναι πέντε Τούρκοι υπήκοοι.

Επίσημα, το Λιμενικό αναφέρει ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, επιχειρησιακά και δικαστικά και πως δεν μπορεί να ανακοινώσει ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση.


πηγη: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *