Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Απόλυτα πετυχημένο το Basketball Summer Camp ''Βασίλης Λυπηρίδης'' που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε γιορτή του μπάσκετ μετατράπηκε η τελετή λήξης του καλοκαιρινού καμπ καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά. Το καμπ που φέρει από φέτος το όνομα του γνωστού Εδεσσαίου καλαθοσφαιριστή Βασίλη Λυπηρίδη τα είχε όλα, διαγωνιστικά παιχνίδια, διεθνείς καλαθοσφαιριστές, τον Τίγρη, βράβευση της ανδρικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και απίστευτα χορευτικά από την σχολή χορού της Πίτσας Δράμαλη, αντάμειψαν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καμπ της περιόδου 2014-2015.

Το γυναικείο μπάσκετ είχε την τιμητική του και το πρόγραμμα της τελετής λήξης ξεκίνησε με την διεθνή καλαθοσφαιρίστρια και με σπουδαία καριέρα στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, Καραδήμα Αγλαΐα να υποδέχεται του συμμετέχοντες. Η αθλήτρια συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους ογδόντα(80) αθλητές συμβουλεύοντας τους σχετικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τη σημασία να το συνδυάσουν με τα μαθήματα τους, ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει η στήριξη των γονιών σε ότι αποφασίσουν να κάνουν τα παιδιά τους. Πολύ φιλική με όλους τους κέρδισε με τη συμπεριφορά της, ενώ συμμετείχε σε διπλό με όλα τα κορίτσια που έδωσαν το παρόν στο 3ο καλοκαιρινό καμπ. 

Η συνέχεια περιλάμβανε ένταση και αγωνία με την εξέλιξη των διαγωνιστικών παιχνιδιών των δύο ηλικιακών γκρουπ(τρίποντα, ελεύθερες βολές, agility, γύρος του κόσμου, knock out, lay up) με τις καλλιτέχνιδες χορεύτριες της σχολής χορού της Πίτσας Δράμαλη να ομορφαίνουν την εκδήλωση στα διαλείμματα. Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια χρονιά ο διαγωνισμός Elbow pass με τους αθλητές κάθε χρόνο να εμπνέονται υπέροχους συνδυασμούς εκδήλωσης επίθεσης, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιήσουν από κοστούμια και στολές μέχρι έξυπνα μουσικά κομμάτια, δίνοντας άλλη διάσταση στον διαγωνισμό. Ενδιάμεσα των διαγωνιστικών πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ανδρικής ομάδας του Πανεδεσσαϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος του Πανεδεσσαϊκού σε ένα μεστό λόγο στάθηκε στην πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά και το δύσκολο έργο που θα έχει την επόμενη, παίρνοντας όμως την υπόσχεση από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννου Δημήτριο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, ότι θα βοηθήσει την ομάδα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Παίκτες, συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι όμως δεν ξέχασαν τον αθλητή της ομάδας ΤΡΑΠΚΟ Δημήτριο, στέλνοντας τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, περιμένοντας την επιστροφή του το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε το τιμώμενο πρόσωπο του καμπ, ο Βασίλης Λυπηρίδης επικροτώντας την όλη προσπάθεια, δηλώνοντας συμπαραστάτης για το καλό του αθλήματος.


Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του και η γνωστή μασκότ του Άρη Θεσσαλονίκης, ο «Τίγρης». Ο «κατά κόσμον» Δημήτρης Μπρεκάσης, ο οποίος σε ηλικία 54 ετών είναι ο μεγαλύτερος που ενσαρκώνει το ρόλο της μασκότ στα γήπεδα, έκλεψε την παράσταση στην τελετή λήξης και για τρεις γεμάτες ώρες έπαιξε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. Ο «Τίγρης» που αποτελεί διαφήμιση για το μπάσκετ με όλη τη σημασία της λέξης και είναι κομμάτι της ιστορίας του, εντυπωσίασε με τις απαντήσεις του τους μικρούς αθλητές για την αγάπη του για το μπάσκετ, για τον Άρη, ενώ αφηγήθηκε και ιστορίες των γηπέδων με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *