Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλμωπίας

Συνεδριάζει την 30η Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση της κ. Τσουλφά Δημητρούλας του Χρήστου, για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, για το κατάστημα «Επιχειρήσεις Αναψυχής καθώς & επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (ΚΑΦΕ) – Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής & διάθεσης πλήρους γεύματος (ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ)», με έδρα την Τ.Κ. Εξαπλατάνου.


2ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση της κ. Θεοχάρη Θεοχαρούλας του Γεωργίου, για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, για το κατάστημα «ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ με διάθεση ειδών Κυλικείου στους συνοδούς & παιδιά», που βρίσκεται στο αγρόκτημα της Τ.Κ. Αψάλου (δρόμο Ξιφιανής – Αψάλου). 


3ο ΘΕΜΑ: 

Πιστοποίηση και καταλληλότητα παιδικών χαρών Δήμου Αλμωπίας.




Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *