Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τα δέκα επαγγέλματα στην Ελλάδα όπου οι εργοδότες δε μπορούν να βρουν προσωπικό

Στην Ελλάδα, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά οι εργοδότες αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δυσκολία στην κάλυψη θέσεων «Επαγγελματιών Πωλητών», με δεύτερη σε δυσκολία κάλυψης ειδικότητα αυτή των «Υψηλόβαθμων Στελεχών», η οποία παραμένει στην ίδια θέση της κατάταξης με πέρυσι.

Την τρίτη θέση φέτος κατέχουν οι «Εξειδικευμένοι Τεχνίτες», οι οποίοι πέρυσι βρίσκονταν στην πέμπτη θέση. Εκτός Top-10 για το 2014 μένει το «Προσωπικό Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών», το οποίο πέρυσι καταλάμβανε τη θέση Νο 4, όπως και το Προσωπικό ΙΤ, το οποίο βρισκόταν στο Νο 7. Οι δύο νέες είσοδοι στη λίστα είναι οι «Εργάτες» και οι «Χειριστές Μηχανημάτων», στις θέσεις 8 και 9 αντίστοιχα.

Οι 10 θέσεις εργασίας με τη μεγαλύτερη δυσκολία κάλυψης στην Ελλάδα

-Επαγγελματίες πωλητές
-Υψηλόβαθμα στελέχη
-Εξειδικευμένοι τεχνίτες
-Τεχνικοί
-Πτυχιούχοι μηχανικοί
-Προσωπικό για Διοίκηση & Γραμματειακή Υποστήριξη
-Προσωπικό για Λογιστήρια / Οικονομικά Τμήματα
-Εργάτες
-Χειριστές Μηχανημάτων
-Διευθυντές Πωλήσεων



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *