Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πανελλήνια διάκριση για την μαθήτρια Πιάνου Μαρία Χατσιλίδου

Μια ακόμα πανελλήνια διάκριση από μαθήτρια του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας, τον μήνα που μας πέρασε. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Χατσιλίδου, η οποία φοιτά στην Τάξη Πιάνου του καθηγητή Θεόφιλου Παπαδόπουλου, βραβεύτηκε με Γ’ Έπαινο επίδοσης στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμού Πιάνου που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τον περασμένο μήνα.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν ο καταξιωμένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Λάρισας, Απόστολος Αλεξίου, ενώ όλα τα μέλη της αποτελούνταν από εξέχοντες πιανίστες της ελληνικής σκηνής. 

Έτσι επικυρώνεται για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *